GIPSY.CZ a tváře Novy vystoupí v Kongresovém centru Praha

28.10.2010 10:02

Dne 13. listopadu se v Kongresovém centru Praha pořádá opravdu pozoruhodná sešlost známých zpěváků, moderátorů a osobností televizní obrazovky. Známá skupina Gipsy.cz, Jan Bendig, Zbyněk Drda, Míša Nosková, Vlasta Horváth, David Deyl a populární tváře „nováckých“ pořadů vystoupí  V Kongresovém centru Praha na Vyšehradě v rámci charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou.

Autorka celého projektu Hanka Kynychová je na bohatý program třetího ročníku charitativního počinu náležitě hrdá. Projekt dává příležitost dětem z dětských domovů ukázat své taneční schopnosti. Přes 400 dětí zde předvedou své taneční choreografie – aerobic, hip hop, muzikál, orientální tance.

„Jsem velice potěšena a vděčna, že pozvání přijali jmenované osobnosti. Těším se také na patrony dětských domovů, kteří díky dobré věci na den vystřídají televizní obrazovky za pódium v Kongresovém paláci. Děti půl roku pilně dřely a nacvičovaly choreografie, aby byly co nejlepší, “ říká autorka projektu Hanka Kynychová.

Druhou listopadovou sobotu jste všichni srdečně zváni. Svojí účastí shlédnete nejenom zajímavý program, ale symbolickým vstupem 100 Kč podpoříte pohybově nadané děti z dětských domovů.

 

Autor: David Kroužel

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.04.2024

Svátek má Robert

Citát pro dnešní den

Lidé pro samé žití zapomínají žít.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz