TEAK CENTRUM - značka životní pohody

02.02.2010 14:24

TEAK CENTRUM  –  nepřehlédnutelná zákaznicky orientovaná značka největšího českého dovozce výrobků z Indonésie. Jediným cílem naší značky je být nejlepší, být nejlepší z pohledu našich zákazníků.

TEAK CENTRUM - značka životní pohody

TEAK CENTRUM  vybudovalo dokonalý systém importních vztahů s dodavateli v zámoří a naše sklady v Praze a ve Vestci díky tomu doslova praskají ve švech. Nabízíme v přímém prodeji veškerý sortiment nábytku z exotických dřevin, sochy z lávového kamene a mramoru a mnoho různých bytových doplňků ze dřeva, keramiky a kovu.

Pro pohodlí našich zákazníků jsme otevřeli  takzvanou „ARÉNU“.  TEAK CENTRUM  je první, kdo přišel na trh s tímto způsobem prodeje exotického nábytku. Vystavujeme veškerý náš sortiment na jediné veliké ploše v prostorné hale s možností si neomezeně vybírat a porovnávat jednotlivé kusy nábytku.

TEAK CENTRUM  dokázalo v neuvěřitelně krátké době vybudovat síť prodejen s nejširším sortimentem, zákaznickým servisem a nejnižšími cenami na trhu.

Zelený strom, TEAK, v naší značce je neodmyslitelnou součástí celého našeho projektu. TEAK CENTRUM je nejen značkou vysoké kvality, ale především znakem dobrých vztahů se zákazníky. Co více dodat?  Přijďte se přesvědčit, rádi vás přivítáme. Najdete značku, která je symbolem spokojeného života, vyjádřením životního stylu, pohody a dobrých lidských vztahů.      

  

ARÉNA -  TEAK CENTRUM, Řepy

Karlovarská 111
Praha 6 - Řepy
161 00

Otevírací doba:
pondělí až pátek: 9.00 - 19.00
sobota až neděle: 9.00 - 17.00

Informace o značce TEAK CENTRUM: www.teakcentrum.cz

  

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 20.04.2024

Svátek má Marcela

Citát pro dnešní den

Udělej co můžeš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz