Vaše jasná realita – dnes Nupaky

10.03.2009 15:04

Mikroregion Ladův kraj, výborné podmínky pro bydlení v bezprostřední blízkosti hlavního města. Nabízíme vám, moderní byt 2 + 1 v obci Nupaky.

Vaše jasná realita –  dnes Nupaky

Byt v novostavbě, o dispozici 2+1 s balkonem (7 m2), a výměře 47 m2,  se nachází ve druhém patře třípatrového cihlového domu, který byl  zkolaudován v roce 2003. V bytě jsou plovoucí podlahy, dlažba, plastová  okna, kuchyňská linka na míru, koupelna s vanou. Okna jsou orientovaná na severovýchod s pěkným výhledem do zahrady. K bytu přísluší sklep. Jedná se o klidnou lokalitu s dobrou dopravní   dostupností  –  cca 10 min busem na metro C Opatov. Veškerá občanská  vybavenost  v místě. Osobní vlastnictví. Vyřízení hypotéky zdarma

č. zakázky  171627

cena :  2 290 000

Informace: www.realitnidum.cz

Nupaky leží jihovýchodně od Prahy, poblíž 8. km dálnice D1, mezi obcemi Praha-Benice, Čestlice, Dobřejovice a Říčany-Kuří.  Jsou součástí svazku devatenácti i obcí, který se nazývá mikroregion Ladův kraj.  Otevřená oblast obce nabízí širokou škálu možností k aktivnímu využití volného času. Množství přírodních a historických památek.  Blízkosti se nachází více jak 150 kilometrů lokálních cyklotras, s napojením na trasy dálkové Brno, Vídeň.  Jedná  se o skutečně mimořádně významnou turistickou oblast.

Realitní dům, váš partner ve světě obchodů s realitami, jsme na vaší straně a pracujeme pro vás sedm dní v týdnu. Oslovte nás a budete překvapeni, máme mnoho tipů a jsme připraveni realizovat vaše představy. 
 

REALITNÍ DŮM s.r.o., Koněvova 2660/141, Praha 3. Tel.     224 21­6 036  , e-mail: info@realitni­dum.czwww.realitnidum.cz

TOP Kontakt: 733 143 493 – 7 dní v týdnu

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Realitní dům - Nupaky


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz