Vaše jasná realita - Domy, které se dotýkají mraků, rezidence Prague Towers

25.11.2009 08:41

Unikátní byty s výhledem na celou Prahu. Nároky zájemců o nové bydlení se stále stupňují a proto musí tuzemští developeři přicházet se zajímavými a netradičními rezidenčními řešeními.

Rezidence Prague Towers

Do jednoho takového projektu se pustila i největší tuzemská developerská společnost CENTRAL GROUP a v pražských Stodůlkách staví jednu z vůbec nejvyšších obytných budov Prahy – Rezidenci Prague Towers. 

Rezidence Prague Towers nabízí zájemcům 280 bytů umístěných v rámci 21 nadzemních pater. Majitelé bytů z nejvyšších podlaží tak mohou počítat s unikátním výhledem na Prahu a přírodu v okolí bytového domu. Lokalita se totiž nachází v blízkosti chráněné krajinné oblasti Prokopského a Dalejského údolí. Dobrou dostupnost do centra Prahy zase zajišťuje stanice metra B – Lužiny, která je od Rezidence vzdálena jen pět minut chůzí.

Kompletní občanská vybavenost

Nedaleko projektu stojí několik mateřských a základních škol, zdravotnických zařízení, obchody a pošta. Budoucí obyvatelé budou moci v rámci svých sportovních aktivit navštěvovat nedaleké sportovní areály, plavecký bazén určený dětem a zimní stadion. Nespornou výhodou je také blízké nákupní středisko AVION shopping park, Galerie Bučovice a nákupní centrum Metropole Zličín s mnoha obchody, službami, restauracemi a multikinem. Odpočinek a relaxaci umožňuje nedaleký Centrální park s rybníky, místem pro děti a minigolfem.

Luxusní provedení v ceně

Společnost CENTRAL GROUP nabízí v rámci Rezidence Prague Towers nadstandardní vybavení všech bytů v základní ceně. To zahrnuje nad rámec běžného provedení například velmi kvalitní plastohliníková okna, dřevěné třívrstvé podlahy ve všech obytných místnostech, exkluzivní koupelny s podlahovým přitápěním, topení ve formě podlahových konvektorů a nadstandardních radiátorů PLAN, videotelefon nebo zabezpečovací zařízení s detektory pohybu a s napojením na pult centralizované ochrany.


Nadstandardní služby správce

Po dokončení bytových domů bude jejich běžnou správu vždy vykonávat specializovaná správcovská firma, kterou si volně vybere společenství vlastníků bytových jednotek. Kromě této běžné správy bude CENTRAL GROUP zajišťovat pro uživatele bytů další bezplatné nadstandardní služby. Tyto služby budou zajišťovány prostřednictvím správce, který bude sídlit ve vyčleněném správcovském bytě přímo v jednom z bytových domů v lokalitě.  Půjde o objednávání potřebných úklidových, údržbových a řemeslných prací ve společných prostorách bytového domu a v jeho okolí u vybrané správní firmy, kontrola kvality a včasnosti provádění těchto služeb, zajišťování neodkladných drobných oprav a neodkladného úklidu ve společných prostorách bytového domu a v jeho okolí.

Mimo výše uvedených nadstandardních služeb si mohou uživatelé bytů u správce objednat za dohodnutý poplatek a v dohodnutém čase také tyto speciální služby:
pomoc při stěhování
drobné řemeslné práce v bytě
úklid bytu
praní a žehlení
zajišťování nákupů
hlídání dětí
zaopatření domácích zvířat
zalévání květin v době nepřítomnosti apod


Nové bydlení za dostupnou cenu

Stavba Rezidence Prague Towers probíhá od začátku letošního roku a termín dokončení je stanoven na prosinec roku 2011. Vybírat lze z bytových jednotek o dispozicích 1+kk až 4+kk. Největší byt má vnitřní podlahovou plochu 119 m². U všech svých projektů CENTRAL GROUP garantuje vždy pevné a konečné ceny. U nových bytů a domů je již vše zahrnuto v základní ceně – pozemek, DPH, velmi vysoký standard provedení, rozšířené pojištění a u rodinných domů také pokročilé zabezpečení.  Ceny ALL INCLUSIVE v případě Rezidence Prague Towers začínají na 1,4 milionu Kč..

Více informací najdete na www.central-group.cz.

Zdroj: TZ Central Group

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Rezidence Prague Towers - CENTRAL GROUP

Rezidence Prague Towers - CENTRAL GROUP

Rezidence Prague Towers - CENTRAL GROUP

Rezidence Prague Towers - CENTRAL GROUP


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz