Tipy na výlety – FEŠÁCI a „BÁBY“ – country akce v Novém Texasu

15.08.2009 14:05

V sobotu 22.srpna 2009 se od 14,00 hodin v obci Horní Kalná (v Krkonoších) chystá velká akce s atraktivním programem. Jde o country festival dámských kapel BABSKÝ RACHOT, který bude završen vystoupením naopak čistě pánské country kapely, legendy české country muziky. Představí se tu 11 členná skupina FEŠÁCI se svým nově koncipovaným vystoupením ke 40. výročí vzniku, zaměřeným na písničky Michala Tučného.

Tipy na výlety – FEŠÁCI a „BÁBY“ – country akce v Novém Texasu

Celou akci organizují manželé Řezníčkovi na svých pozemcích – v areále NOVÝ TEXAS. Zde bude možné nejen poslouchat country muziku, ale je připraven i doprovodný program složený ze zajímavých atrakcí a adrenalinových činností. Budou to například jízdy na čtyřkolkách, projížďky na ponících, běh na gumě (bungeerunning), koulení v obřím plastovém míči (zorbing), skákací boty a další.

K vidění  bude také několik zvířat z místního chovu, z nichž zřejmě nejzajímavější bude pštros africký, poník, beránek, kozičky a různobarevná vietnamská prasata. Návštěvníci, kteří si přivezou staré pečivo, budou mít také možnost všechna zvířata krmit. Obec Horní Kalná se nachází asi 10 km od Vrchlabí, 10 km od Hostinného, 25 km od Trutnova a 30 km od Jičína. Pořadatelé očekávají návštěvníky nejen z těchto měst a jejich okolí, ale vzhledem k atraktivnosti skupiny Fešáci se zde jistě sjedou příznivci dobré country muziky z celé ČR.
    

Na akci nebudou chybět westernové speciality, grilovaná selata a spousta dobrého pití. Zajímavostí celé akce je unikátní stylové venkovní jeviště vestavěné do štítu střechy objektu country saloonu a pokračující do prostoru půdy. Na takto vyvýšené jeviště uvidí divák, ať už stojí nebo sedí kdekoliv v prostoru před jevištěm. Největší zajímavostí tohoto jeviště a opět unikátním prvkem je něco, co překvapí jistě i samotné účinkující. V boční (skryté) části jeviště je připraven odpočinkový prostor s židlemi a gaučem pro ty muzikanty, kteří se při hraní či zpěvu zcela vyčerpají. A aby nemuseli chodit daleko a narychlo opouštět složitě jeviště (strmější schody), mají přímo na jevišti zabudovanou kabinu WC i s teplou vodou.
    

Na závěr večera pořadatelé chystají až do ranních hodin taneční zábavu, kdy se v hraní budou střídat či společně hrát přítomné dámské kapely. Od jiných podobných akcí se také liší předprodej vstupenek. Ti, kdo zakoupí vstupenky v předprodeji, je nemají levnější, ale získají atraktivní místa u stolů s lavicemi na celou dobu akce.
    

Účastníci akce mají také připravenou louku ke stanování a ti méně odolnější mohou využít přespání ve vlastním spacáku na již zmíněném zastřešeném a uzavíratelném jevišti, a to i na více nocí.
   

Akce se koná i za deště a pořadatelé rozhodně doporučují vzít deštníky s sebou i přes dlouhodobou příznivou předpověď počasí. Člověk nikdy neví …

Kontakt:
nata@western-country.cz
Nataša Řezníčková
www.novytexas.cz

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 18.04.2024

Svátek má Valérie

Citát pro dnešní den

Musíme být ochotni opustit život, který jsme si naplánovali a přijmout život, který nás čeká.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz