Výprava – Jedem do Afriky jedeme do Zimbabwe

18.02.2009 17:49

„Jedem do Afriky jedeme do Zimbabwe, jedeme na hostinu, špatně to nedopadne, to co je před náma lechtá nás u pupku, mám strach, že skončíme něčemu v žaludku.“

Výprava – Jedem do Afriky jedeme do Zimbabwe

Ale my to myslíme tentokrát skutečně vážně, a proto hledáme další opravdové zájemce, kteří se s námi a s fajn partou lidí chtějí vydat do nitra černého kontinentu daleko za rovník až na jižní polokouli. Patnáct dní úžasných zážitků při cestě napříč Jihoafrickou republikou

Česká stopa.. a ta další může být třeba ta vaše. Viktoriiny vodopády jsou jedním z nejpůsobivějších divů světa. Návštěvníci s němým úžasem sledují, jak se vody mohutné řeky Zambezi blíží k 1.700 m širokému zlomu a pak se vrhnou do více než stometrové hlubiny. Sotva řeka vykoná svůj skok, stane se atrakcí pro odvážlivce vyhledávající mohutné peřeje na jednom z nejcennějších raftových sjezdů světa. Slavný český cestovatel Emil Holub zanechal v oblasti Viktoriiných vodopádů nesmazatelný otisk českého národa. Vodopády navštívil při třetí expedici africkým kontinentem v letech 1875–1876. Byl jedním z prvních bělochů, kteří spatřili tento přírodní zázrak. Stal se autorem vůbec první podrobné mapy vodopádů a jejich okolí. Kamenná busta připomínající odkaz slavného českého cestovatele stojí od září 2005 před muzeem National Museum of Zambia v zambijském Livingstonu – pouhých 16 kilometrů od vodopádů.

Tak co, přesvědčíme vás? Věřte, skutečně to stojí to za to. Jediná opravdová investice se stoprocentní návratností je taková, o kterou vás nikdo nikdy nepřipraví.  Proto si myslíme, že investovat do poznání a vytvořit si nezapomenutelné vzpomínky do konce života je opravdu tou nejlepší investicí.

Výprava se uskuteční ve dnech 6.11 – 24 11.2009. A na případné společné zážitky se těší Milena a Jirka Sommerovi.  Veškeré Informace vám rádi poskytneme, a tak nám napište nebo zavolejte.

Kontakt: Ing.Milena Sommerová, e-mail: milsom@volny.cz

A na závěr: udělejte si pohodlíčko pusťte si písničku Jedeme do Afriky.....  ( pokud ji neznáte, tak tady ji máte http://www.videoklipy-zdarma.net/…m-do-afriky/ ) a přemýšlejte o Africe, cestováni a věřte, umřít na slamníku plném peněz je pěkná hloupost.

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Buďte první kdo okomentuje tento tip

 
ji iii
nic moc
Zdeněk
18.09.2009 23:41

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz