Dobré ráno s hruškou ! Praha Tip

31.10.2009 14:30

Nová rubrika na internetových stránkách www.praha-tip.cz. Každé ráno se zde nyní budeme potkávat a hruška pro vás bude mít vždy pozitivní zprávičku, radu nebo možná jenom ranní pozdrav.

Každé ráno v šest hodin zde nacházíte již více jak půl roků čtenářský recept, radu v podobě citátu a nyní od zítřka i ranní pozdrav hrušky. Naopak i vy zde můžete zanechat pozdrav všem přátelům zelené hrušky, radu, nápad, zkrátka vše, co vás napadne a myslíte si, že by mohlo udělat radost ostatním. Dobrý tip nebo rada, jak se říká nad zlato.

Jsme web „ dobré nálady“, ovšem k dobré náladě přispívají i věci vážné, život opravdu není jenom legrace, ale skládá se také ze starostí a vážných věcí. Možná právě tady najdete prostor, jak potěšit někoho,  kdo nemá zrovna ustláno na měkkých polštářcích. Napište nám, i tady se najde prostor, jak někomu ukázat novou cestu, nový přístup k životu.

Každodenní ranní rande s hruškou určitě vytvoří prostředí, ve kterém se bude cítit dobře mnoho z nás. Tak nezapomeňte a pište nám, každé ráno rande s „ Hruškou“ pro celodenní dobrou náladu, čekáme na vás od šesti hodin. Tak vyčistit zoubky a šup na rande s hruškou ! 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 06.05.2024

Svátek má Radoslav

Citát pro dnešní den

Cesta bez překážek obvykle nevede nikam.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz