Zelená hruška – internetové stránky o životním stylu s nadhledem a v pohodě

28.10.2009 19:32

Stránky se zelenou hruškou v záhlaví jsou tady a vymysleli jsme je proto, abychom přinášeli radost a pohodu lidem.

Hruška je otevřený volný prostor pro každého, tedy pro každého, kdo se chce připojit se svoji pozitivní myšlenkou o stylu aktivního života.

Hruška není zaručený recept na šťastný život a dobrou náladu, ale návod vytvořený z názorů lidí kolem nás, jak si život zpříjemnit, jak dát sbohem špatné náladě a depresím. Ovšem fungovat to bude pouze za předpokladu , že vy sami budete chtít.

Možná si přece jenom říkáte, že tohle je opravdu příliš silná neředěná dávka optimismu. Není, je to jenom snaha dát věci do pohybu. A právě proto jsme si vymysleli optimisticky a dobrácky vyhlížející zelenou hrušku, která by měla být zdrojem dobré nálady, úsměvu a pohody.

A nyní, co je vlastně hruška ??  Z pohledu mnohých z nás jenom pitomé, šišaté,  nepříliš chutné tvrdé ovoce. Jenže hruška je pro náš život něco nesmírně důležitého, obsahuje totiž kyselinu listovou, která je důležitá pro tvorbu tak zvaného hormonu štěstí a dobré nálady v našem těle. Nyní už je asi naprosto jasné, proč je hruška v záhlaví našeho webu.

Neméně důležitá je však i zelená barva naší hrušky. Zelená barva nás obklopuje všude, kam se jenom podíváme. Je pro nás symbolem zdraví, svěžesti, čistoty a ekologie. Zelená je tráva, listy stromů, pláště doktorů, kteří operují – zelená je naděje a život! Zelená je barva jara, svěžesti, známka vzniku nového života. Vzpomeňte si, jak toužebně očekáváme po dlouhé zimě první jarní dny a jak změní naši náladu.

My jsme do zelené hrušky vtělili duši a chceme, aby zelená hruška nás i vás denně provázela a stala se skutečným symbolem šťastného života. Víte co je pro nás důležité? Váš úsměv. Protože když se usmíváte, tak máte dobrou náladu a my vidíme, že naše práce není zbytečná.

Hruška by neměla být vyjádřením jenom našich názorů, ale hlavně vašich, prosím  napište nám, uděláte tím radost nejen nám.

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 06.05.2024

Svátek má Radoslav

Citát pro dnešní den

Cesta bez překážek obvykle nevede nikam.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz