Výstava Svět knihy Praha - Jaromír štětina a Karel Hvížďala na knižním veletrhu

10.05.2010 12:20

Výstava Svět knihy v praze začíná již 13. května. Nakladatelství Portál připravilo v rámci doprovodného programu knižního veletrhu Svět knihy setkání s Jaromírem Štětinou a Karlem Hvížďalou. Oběma právě vyšly jejich nové knihy, které na veletrhu společně s hosty pokřtí ve dnech 14. a 15. května 2010

V pátek 14. 5. od 16 hod. bude Jaromír Štětina a Pavla Hájková, spoluautorka jejich společné knihy Brutalita moci, besedovat s diváky v Salonku v pravém křídle. Představí knižní rozhovor, který mapuje posledních šest let života J. Štětiny, kdy se z válečného reportéra stal senátorem. Řeč přijde jistě i na chystané senátní volby, v nichž bude J. Štětina obhajovat své křeslo, a současnou politickou situaci. Té se věnuje i v knize, a to na domácí i zahraniční úrovni. Bohatým zdrojem zkušeností a postřehů je mu jeho novinářské působení v zahraničí, především ve válečných konfliktech. Besedu doplní autogramiáda obou autorů.


V sobotu 15. 5. od 15 hod. přivítá Literární sál v pravém křídle Karla Hvížďalu a Milenu M. Marešovou, autory knižního rozhovoru Interviewer. V něm se Karel Hvížďala objevil zcela výjimečně v roli zpovídaného, který komentuje především stav českých médií v minulosti i dnes, vzpomíná na své působení novináře před listopadem 1989 a srovnává ho se současnou situací. Hosty programu a kmotry knihy budou Karel Schwarzenberg a Jacques Rupnik, protagonisté jeho předchozích knih Knížecí život a Příliš brzy unavená demokracie. Na povídání o knize a besedu s diváky naváže autogramiáda všech zúčastněných.

Kontakty:

Portál,s.r.o.
Klapkova 2
182 00 Praha 8
www.portal.cz
www.facebook.com/nakladatelstvi.portal

Výstaviště:

INCHEBA PRAHA spol. s r. o.
Areál Výstaviště 67, P.O. BOX 44
170 90 Praha 7 - Holešovice

Tel.: +420 220 103 111,
Fax: +420 233 379 450
e-mail: info@incheba.cz
www.incheba.cz


 

Autor: TZ Portál

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Výstava Svět knihy Praha


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 25.04.2024

Svátek má Marek

Citát pro dnešní den

Není vítězstvím nikdy neupadnout, ale pokaždé znovu vstát.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz