V hlavním městě nás v letošním roce čeká pestré PRAŽSKÉ FILMOVÉ LÉTO

08.06.2010 10:20

Vzniklo spojením tři tradičních pořadatelů letního promítání filmů - Českého rozhlasu Regina, Dopravního podniku a Prahy 8. Obyvatelům a návštěvníkům hlavního města chceme nabídnout filmová představení pod širým nebem v širokém spektru nabídky jak filmových titulů, tak i míst, kde se budou nabízet.  Program Pražského filmového léta najdete v přehledné a hlavně ucelené podobě.

PRAŽSKÉ FILMOVÉ LÉTO

Promítat budeme přes 210 filmových představení. Zhruba sedmdesát představení můžete zhlédnout od 12.6. do 29.8. na různých místech Prahy při putování KINOBUSU.  Jeho repertoár nabídne úspěšné české filmy za poslední rok. A co je v tomto případě nejzajímavější -  všechna představení KINOBUSU jsou volně přístupná, tedy pro většinu z vás s kouzelným a dnes pomalu nevídaným dovětkem : ZADARMO.

Na dnešní poměry rovněž  s nevídanou výší vstupného 25,- Kč bude nabízet dalších asi sedmdesát filmových  večerů pod širým nebem LETNÍ KINO REGINA, kde již tradičně osmý rok bude od 18.června do 4.září  probíhat KARLÍNSKÉ FILMOVÉ LÉTO. Program tohoto kina nabídne zejména komerční aktuální  snímky distribuce v ČR v krásné zahradě Českého rozhlasu.

Třetím do počtu je letní kino OBČANSKÁ PLOVÁRNA. Poprvé promítalo v loňském roce. Klidné místo u břehu Vltavy i letos doplní trojici letních kin PRAŽSKÉHO FILMOVÉHO LÉTA  . Do svého programu MALOSTRANSKÉHO FILMOVÉHO LÉTA  zařadí aktuální filmy letošního léta a jako jediné kino v Praze vás pozve na přehlídku filmů z Mezinárodního filmového festivalu Nad řekou, který se letos rovněž podruhé uskuteční v jihočeském Písku. 

Co mají všechna tři kina společného je fakt, že k promítání potřebují tmu. A tak i když program zmíněných kin bude odlišný a jedno bude dokonce jezdit za diváky, začátky představení budou u všech stejné. Do konce července od 21:30, v srpnu ve 20:30 a v září již ve 20:00.  Druhou společnou věc pro všechny tři kina  si  určitě domyslí každý. Buřty, pivo, limo. 

Tak se na vás těšíme.

Český rozhlas Regina a řada nadšenců, kteří místo letní dovolené vozí z nádraží, přetáčí a promítají filmy.


Český rozhlas Regina "Vaše pražské rádio."

Čekáme na Vaše názory

Pište: Český rozhlas Regina
Hybešova 10
186 72 Praha 8 - Karlín 
Telefonujte:
Faxujte:
Mailujte: +420-221 553 913
+420-222 322 326
regina@rozhlas.cz
www.rozhlas.cz/regina

Pokud Vás v našem vysílání něco zaujme, pokud se Vám něco líbí nebo naopak nelíbí, pokud máte nějaký námět na zlepšení, dejte nám o tom vědět. Zajímají nás i Vaše názory na problémy života v Praze

Autor: TZ: Rádio Regina

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

PRAŽSKÉ FILMOVÉ LÉTO

Pražské filmové léto

Pražské filmové léto


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz