Ivana Marešová a 999 s hostem Michalem Pavlíčkem v Malostranské Besedě

02.03.2011 08:05

Koncert se uskuteční v neděli 6.3.2011. Iva Marešová, křehká blondýnka se silným hlasem, se narodila ve znamení kozoroha. Hudbě se začala naplno a profesionálně věnovat, když se stala spoluzakladatelkou kapely Deset očí, která však v dubnu roku 2007 ukončila svou činnost.

Iva Marešová

Iva se tak naplno věnovala muzikálu a hudbě Michala Pavlíčka. Prošla muzikály Excalibur, Obraz Doriana Graye, Božena Němcová nebo Dáma s kaméliemi, které můžeme vidět v divadle TaFantastika. Není tomu tak dávno, co se dala dohromady s kapelou 999 a vrací se tak k jemnějším melodickým rytmům. Hudba ve stylu rock – folk – akustika Ivě a jejímu hlasovému projevu velmi sluší, tím víc, když "patronem" jejího projektu se stal významný kytarista a hudebník Michal Pavlíček a propůjčil Ivě s kapelou několik svých písniček.

Iva s kapelou vydala debutové CD Na křídlech koní, jehož křest proběhl 28. října 2008 v divadle v Celetné, a to nejen za účastí mnoha nadšených diváků, ale také doprovodných hostů, kteří zahráli nebo zazpívali společně s Ivou a kapelou (Vojtěch Dyk, Václav Noid Bárta, Michal Pavlíček).

Kapela je mimo Ivy sestavená z muzikantů, kteří za sebou mají bohaté hudební zkušenosti a jejichž jména jsou spojována s výraznými počiny na hudebním poli: Michael Vašíček, Jaroslav Friedl , Karel Macálka, Jíra Meisner a Petr Toman.

6. 3. 2011 | neděle | 20.00
Iva Marešová a 999 / host: Michal Pavlíček
160 Kč / na sezení

více informací na:www.malostranska-beseda.cz

 

 

Autor: TZ: Malostranská Beseda

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.03.2024

Svátek má Taťána

Citát pro dnešní den

Není umění nikdy nespadnout, ale vždy se znovu zvednout.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz