Koncert v Praze - Nové CD Arakainu pokřtí v Praze Marta Jandová

20.04.2011 22:05

Frontwoman německé kapely Die Happy a zároveň úspěšná česká rocková zpěvačka Marta Jandová pokřtí nové CD Arakainu. Křest, který proběhne 28. dubna v Retro Music Hall v Praze, bude jedním z vrcholů velkého propagačního turné kapely. Arakain vyrazil na své turné k nové řadové desce Homo Sapiens..? už 4. března a zatím se setkává s nabitými sály a nadšenými reakcemi fanoušků.

Nové CD Arakainu pokřtí v Praze Marta Jandová

Plné sály a nadšené reference nového  CD, i tak by se dalo charakterizovat letošní jarní turné Arakainu. Hned první koncert turné, který se uskutečnil na zámku v Polné u Jihlavy si nenechalo ujít na 800 natěšených fanoušků. Nabitý pak byl i první moravský křest CD, který proběhl minulý měsíc v brněnském Semilassu. Úspěšný start  završil koncert v Prostějově, který byl již několik dní předem zcela vyprodán.

Obdobně dobře si vede i nové CD, které se hned první týden prodeje umístilo na 4. místě prodejní hitparády IFPI (Mezinárodní federace hudebního průmyslu), v níž jsou zahrnuti i zahrniční interpreti. Dokonce i  limitovaná edice CD, prodávaná přes eshop kapely je také rozebraná.

Nyní se fanoušci, kterým patří velký dík za jejich přízeň, mohou s nejbližšími koncerty těšit především na pražský křest CD, který začne už po 19. hodině, kdy proběhne autogramiáda kapely, následovat pak budou předkapely Ascendancy a Menhir.

Hostem koncertu bude zpěvačka Marta Jandová, která zároveň CD i pokřtí. „Na Martu se těšíme, známe se už léta, když jsme jezdívali do studia k Petru Jandovi na Propast, a v současnosti se s ní potkáváme na festivalech a nikdy si její vystoupení nenecháme ujít. Je skvělá rockerka, má šmrnc i hlas a dělá dobrou muziku s výbornými muzikanty. Je trochu škoda, že v Retru nemůžeme předvést vystoupení v plné parádě jako ve velkých sálech po republice, kde plně využíváme vlastního technického vybavení, aparatury, jevištní scény a světelných ramp s inteligentními světly,“ říká kytarista a zakládající člen kapely Jiří Urban.

„Retro Music Hall je již tradičním místem našich vystoupení v posledních letech, a proto raději oželíme techniku, abychom přijali místo, kam jsou lidi naučení chodit. A my doufáme, že jich bude, jako letos všude, plno a že si koncert společně užijeme,“ dodává závěrem Jirka Urban.

Pomyslnou pozvánkou na koncert a křest CD v pražském Retru může být i online chat na zpravodajském portálu TN.cz, kterého se v úterý 26. dubna od 20:00 zúčastní za kapelu zpěvák Honza Toužimský.


Křest CD Homo Sapiens..? – 28.4.2011 – Praha, Retro Music Hall (křtí Marta Jandová)
                      
Nejbližší koncerty turné:

23.4. Domažlice - Death Magnetic rock club
24.4. Olešná (Havlíčkův Brod) - KD 
28.4. Praha - Retro Music Hall
29.4. Klatovy  - KD Družba
30.4. Aš - Klubíčko
6.5. Vsetín - DK
7.5. Nové Zámky - AVP CLUB
8.5. Banská Bystrica – Klub 77
13.5. Jablonec nad Nisou - Eurocentrum
14.5. Krnov - Kofola music club
20.5. Šumperk - KD
21.5. Živanice - Kulturní areál 

Více informací :

Arakain:
www.arakain.eu
arakain.inshop.cz

Hosté:
www.ascendancy.cz   
www.rockmenhir.cz

Autor: Promotion & Web content

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 27.04.2024

Svátek má Jaroslav

Citát pro dnešní den

Štěstí potichu vchází dveřmi, které jsi nechal otevřené.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz