Koncert v Praze - Dan Bárta: šídla a jazz

23.02.2010 22:13

Praha (Pressweb) - Městská knihovna v Praze zve fanoušky Dana Bárty na dvě březnová setkání s tímto všestranným zpěvákem, textařem, hercem a v neposlední řadě také fotografem.

10. března 2010 se ve Velkém sále Ústřední knihovny na Mariánském náměstí představí Dan Bárta s Robert Balzar Triem, které je součástí Illustratosphere. Těšit se můžete na originální akustický zážitek, zazní jazzová klasika i vlastní skladby tria.

Robert Balzar Trio je jedno z nejlepších jazzových seskupení v ČR a slaví úspěchy na našich i zahraničních pódiích. Loni vydalo CD s názvem “Tales“, které nahrálo s jedním z největších jazzových kytaristů Johnem Abercrombiem.

Koncert začíná v 19:30, vstupné 260 Kč.

Dan Bárta v Městské knihovně v Praze nebude „jen“ zpívat, ale také představí svoji fotografickou práci. 3. března 2010 se v Malém sále Ústřední knihovny uskuteční přednáška Vážky České republiky, na které pohovoří o vzniku stejnojmenné knihy Dan Bárta - fotograf a vedoucí autorského kolektivu Aleš Dolný z Přírodovědecké fakulty Ostravské univerzity. Unikátní publikace přináší rozsáhlé informace a fotografie všech druhů našich vážek, které byly odchyceny, podchlazeny, naskenovány a poté vypuštěny zpět do přírody.

Přednáška začíná v 19:00, vstupné 40 Kč.

http://kultura.mlp.cz

 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 20.04.2024

Svátek má Marcela

Citát pro dnešní den

Udělej co můžeš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz