ROCK 'n' ROLLOVA smršť s kapelou TOM TWIST Z NEMECKA !

14.02.2010 18:41

SUPER BLUES NIGHT IV.: Tom Twist (de) - Blues sklep 19. 2. 2010, 21.00. Vezměte špetku z Briana Setzera, dotek Tarantina a na závěr  Die Ärtzte a  Twist Tom koktejl je na světě -  nechutná vám? Může být,  ale tento recept pomohl třem krásným mladým „bláznům“ k téměř raketovému vzestupu.  Swingující Sh-oo-bi-doo-wop surf rockabilly. Vyzbrojeni bouřlivým virblem, kontrabasem a kytarou, přinášejí lidem fascinující, téměř kuriózní rock 'n' roll show.

jejich ohromující pobláznění. Užijete si pogo, boogie, a pivo s muzikantskými zastávkami u Carla Perkinse, Knight Rider a Lemmyho Killmistera navíc se svéráznými texty u kterých by se studem červenal i Lilo Wanders. Šílenci spojte se, Tom Twist je na obzoru!

V pořadí čtvrtou SUPER BLUES NIGHT jsme pro Vás připravili společně s Czechblues.com. A jak vidíte, nemohli jsme si pro start dalších koncertů pod touto hlavičkou, vybrat nic lepšího. Německý Tom Twist bude explozí rock 'n' rollu, jumpin' blues a boogie. Skromná, nenáročná, ale za to vždy připravená kapela se na Vás těší společně s námi.

více informací: www.blessklep.cz

 
 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 24.04.2024

Svátek má Jiří

Citát pro dnešní den

Nikdy nemůžete změnit minulost, můžete však vytvářet přítomnost.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz