Výstava Praha - prodejní expozice nábytku, nové TEAK CENTRUM – největší prodejna s nábytkem z exotického dřeva otevřena v Praze.

24.01.2010 20:33

( Praha 19.1.10 - Green Pear Tip) Největší prodejnu výrobků z Indonésie v České republice otevřela v pondělí v pražských Řepích společnost  Antik Art s.r.o. V hale o celkové prodejní ploše více jak  1.500 m² nabízí mimo jiné ručně vyráběný nábytek z masivního teakového dřeva. Dovážený nábytek je v převážně míře v přírodním provedení, zákazník zde však najde i nábytek s povrchovou úpravou. V současné době společnost  provozuje tři prodejny na území Prahy a ve Vestci pod novým společným označením TEAK CENTRUM.

Klienti nemusí nyní cestovat daleko, veškerý sortiment zboží  najdou soustředěný na jediném místě. Nová prodejna na Karlovarské ulici v západní části Prahy je dobře dostupná, nachází se v bezprostřední blízkosti pražského okruhu. Prodejní sklad ve Vestci ve východní části Prahy je plnohodnotným zavedeným prodejním skladem. Třetí prodejna je výstavní reprezentační  galerií a  najdeme ji na Švehlově ulici v Praze 10 v nákupním centru Park Hostivař.

Společnost vytvořila skupinu prodejen ryze specializovanou na široký sortiment výrobků z Indonésie, nejen nábytku, ale i výrobků z pískovce, mramoru, keramiky a kovu. Základní sortiment tvoří veškerý nábytek z teakového dřeva do interiéru a zahrady. Zajímavé jsou určitě také až několik  set  kilogramů těžké zahradní sochy a fontány z mramoru, pískovce a lávového kamene. Novinkou pro letošní rok bude kolekce originálních mramorových umyvadel. Pestrý je také výběr drobných uměleckých předmětů ručně vyřezávaných z různých druhů dřevin.  

TEAK CENTRUM se zabývá  přímým dovozem nabízeného sortimentu, maloobchodním prodejem a nyní také provozuje prodej pomocí internetu a velkoobchod. Velkou část obchodů tvoří dodávky na vybavení interiérů restaurací, kaváren, hotelů, penzionů a lázeňských zařízení. Příznivých cen je dosaženo díky přímým kontaktům dovozce a velkoobjemovým dodávkám do České republiky. Ceny pro velkoobchodní prodej jsou přímo závislé na množství odebíraného zboží.

Součástí TEAK CENTRA je také servis na údržbu nábytku, spediční služby a poradenská a informační služba. Teakové dřevo je poměrně novým fenoménem na  českém trhu, ale získalo si rychle oblibu díky svým ojedinělým vlastnostem. Nábytek z teakového dřeva věkem získává na své hodnotě a může být používán několika generacemi. TEAK CENTRUM také dodává dřevo jako surovinu pro výrobu podlah a různých exteriérových prvků, které mají dlouhodobě odolávat povětrnostním vlivům.

Kontakty TEAK CENTRUM:
e- mail: info@teakcentrum.cz
www.teakcentrum.cz
GSM: 602 305 315

Mega Prodejna, stálá výstava teakového nábytku  - TEAK CENTRUM:                                                 
                                  

Karlovarská 111                                                     
Praha 6 – Řepy              
161 00              

Otevírací doba:               
pondělí až pátek: 9.00 – 19.00            
sobota až neděle: 9.00 – 17.00         
   

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.03.2024

Svátek má Taťána

Citát pro dnešní den

Není umění nikdy nespadnout, ale vždy se znovu zvednout.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz