II. BOTANICKÁ ZAHRADNÍ PARTY - australský hudebník se vrací do Troje

23.06.2010 11:24

Předposlední červencový den loňského roku se v botanické zahradě hl. m. Prahy v Troji uskutečnila Zahradní garden party, jejímž zlatým hřebem bylo vystoupení australského hudebníka Vimala Darpana.  Tato akce měla velký úspěch, rozhodli jsme se tedy ze zahradních setkání s world music udělat tradici.....

A protože v červenci letošního roku Vimal Darpam opět navštíví Českou republiku, zveme všechny příznivce botanické zahrady a krásné hudby na II. BOTANICKOU ZAHRADNÍ PARTY: večer 9. července, 19 – 23 hodin, venkovní expozice – Areál JIH, příjemné setkání s přáteli v překrásném prostředí BZ

Na úvod správnou atmosféru večera navodí „Let the sunshine in“:
Je to náhodné seskupení českých hudebníků a přátel projektu Cesty Prožitku
Patří mezi ně například Vlad Ličko ze skupiny Úžas.  Budou hrát pro navození příjemné atmosféry písně a mantry od Aše po Himaláje. Muziku, která vás rozveselí a roztančí.

Po osmé hodině večer vystoupí zpěvák world music Vimal Darpan z Austrálie.
Darpanova hudba je po celém světě využívána například k muzikoterapii, celkové harmonizaci a zve k objevení kouzla našeho života. A prostředí botanické zahrady je velmi krásným místem, kde ji lze prožít.

Na závěr večera, kdy už bude hořet oheň ve velkém ohništi, zahřeje podvečerní náladu uskupení bubeníků TAM - TAM Batucada. Věříme, že rytmy bubnů v rozkvetlé noční Trojské zahradě budou nevšedním zážitkem.

Akce se uskuteční pod širým nebem, na venkovních expozicích Botanické zahrady v Troji, je tedy možné pojmout ji jako zahradní párty se vším všudy – můžete si přinést deky, polštářky a piknikové koše, pozvat rodinu a přátele i děti na mimořádný páteční večer.

Čajování zajistí po celou dobu čajovna U cesty, která patří již po několik let k tomu nejatraktivnějšímu, co botanická zahrada může kromě rostlin nabídnout.

Třešničkou na party budou i letos prožitkové masáže, které poskytují Cesty Prožitku. Společně se sdružením Natiff.cz jsou spolupořadateli Botanické zahradní party. Představují prožitkové a relaxační programy vycházející  z tradičních učení s českými i zahraničními lektory. Mezi ně patří i Vimal Darpan.

Vstupné: 300,- Kč; děti od 12 let mají vstup zdarma a nudit se určitě nebudou.
Vstupenky můžete zakoupit v den konání akce v botanické zahradě (od 18 h); v předprodeji v čajovně U Džoudyho na metru I. P. Pavlova nebo si je e-mailem zarezervovat na info@botanicka.cz
Další informace najdete na: www.botanicka.cz, www.cestyprozitku.cz a www.natiff.cz

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 03.05.2024

Svátek má Alexej

Citát pro dnešní den

Nikdy nepodceňujte naslouchání. Je to jedna z nejdůležitějších dovedností, kterou se můžete naučit.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz