Recepty - Pečený bůček s bramborovou nádivkou

31.10.2009 06:00

Suroviny:

Plát bůčku, 1/2 kg brambor, 2 mrkve, 3 vejce, sůl, pepř, libeček najemno posekaný

Postup:

Vepřový bůček zbavíme kostí a kůže, rozkrojíme na plát a paličkou dobře naklepeme. Na másle osmažíme nahrubo nakrájené syrové brambory, jemně nakrájený libeček, osolíme, opepříme, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, zalijeme vejcem a necháme srazit. Tuto nádivku rozetřeme na bůček. Dobře smotáme a převážeme provázkem. Dáme na pekáč a přiklopíme a pečeme. Když je maso poloměkké, odkryjeme pokličku a přelijeme světlým pivem a pečeme doměkka a dozlatova.

Poznámka:

Podáváme s čerstvou zeleninou.

Autor: www.toprecepty.cz

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 25.04.2024

Svátek má Marek

Citát pro dnešní den

Není vítězstvím nikdy neupadnout, ale pokaždé znovu vstát.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz