Recepty - Jablka plněná mletým masem

16.01.2010 06:00

Suroviny:

8 väčších jabĺk, šťava z 1 citróna, piper, soľ, 2 cibule, petržl. vňať, 300 g mletého mäsa, 2 vajcia, trocha majoránky, 2 lyžice kyslej smotany, 100 g tvrdého syra,

Postup:

Z jabĺk odrežeme hornú časť a vyrežeme jadrovník. Potom jablká vydlabeme. Vnútrajšok potrieme citr. šťavou, osolíme, opipríme.. Do mletého mäsa primiešame nadrobno narezané vydlabané jablká, vajcia, smotanu, nadrobno narezanú cibuľu, vňať, majorán, piper a soľ. Vmiešame na malé kocky narezaný syr. Mäsom naplníme jablká, uložíme do zapekacej misy a pri strednej teplote pečieme v rúre asi 30 min. Podávame s pečivom alebo zemiakovou kašou.

Poznámka:

 

Autor: tejaja

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.04.2024

Svátek má Robert

Citát pro dnešní den

Lidé pro samé žití zapomínají žít.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz