Recepty - Sloní žrádlo

14.12.2009 06:00

Suroviny:

Nálev: 1 lžíce octa 2 lžíce oleje 3 lžíce hořčice 2 lžíce kečupu 2 lžíce cukru 500 g měkkého salámu cibule okurky (zavařené)

Postup:

Ocet, olej, kečup, hořčici a cukr necháme svařit. Měkký salám umeleme a přidáme nadrobno pokrájené okurky a cibuli. Poté vše smícháme v míse a přidáem nálev. Necháme vychladnout a podáváme s pečivem.

Poznámka:

Naše rodina ho miluje! Nejlépe chutná s celozrným chlebem nebo žitnými bulkami.

Autor: PlechovySkritekPida

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 03.05.2024

Svátek má Alexej

Citát pro dnešní den

Nikdy nepodceňujte naslouchání. Je to jedna z nejdůležitějších dovedností, kterou se můžete naučit.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz