05.12.2009 06:00
750g brambor, 250g brokolice, 250ml mléka, 50g másla, sůl
Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme vařit do osolené vody spolu s oloupaným a nakrájeným košťálem z brokolice. V polovině doby vaření brambor (asi po 10 min.) přidáme hlavičky brokolice. Dovaříme do měkka brambor (dalších 10 min.). Vodu slijeme, přidáme horké mléko a máslo. Šťouchadlem nebo el. šlehačem uděláme kaši. Podáváme jako klasickou bramborovou kaši. Dobrou chuť.
Je to jeden z mála způsobů, jak do chlapa dostat bezbolestně BROKOLICI. Tento recept dělala Bára Srncová kdysi dávno v Mňam Prima vařečce.
Autor: Paprika
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Žaneta
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz