23.09.2009 06:00
1/2 slepice, mrkev, celér, petržel, česnek, cibule, celý pepř, bobkový list, nové koření, sůl, chilli, petrželová nať, nudle
Dáme do hrnce omytou a očištěnou slepici, přidáme celý pepř, bobkový list, nové koření, sůl, omytou cibuli se slupkou rozříznutou na půl, pár stroužku česneku a kořenovou zeleninu (vše podle vlastní chutě). Zalijeme studenou vodou a necháme vařit cca 3 hodiny, tak aby byla slepice měkká, zeleninu vyjmeme dříve, aby se nerozvařila. Uvařenou polévku procedíme, nastrouháme do ní kořenovou zeleninu, přidáme slepičí maso, nakrájenou petrželovou nať, chilli a dochutíme. Mezi tím si uvaříme nudle a můžeme podávat. Dobrou chuť.
Autor: sebena
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Žaneta
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz