Meruňkové čatní

05.08.2009 07:00

Meruňkové čatní

Suroviny:

400g vypeckovaných meruněk, 500g očištěných jablek, 200g rozinek, 150g cukru, 80ml vody, 250g cibule, sůl, pepř, zázvor, trocha chilli, ocet.

Postup:

Ovoce a cibuli pokrájíme na trošku větší kousky a s ostatními surovinami necháme rozdusit. Vytvoří se zahoustlý voňavý, pikantní sirup, který spojuje kousky ovoce. Ve skleničkách zavařujeme 20min při 80°C.

Poznámka:

www.toprecepty.cz

Autor: cathleen

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.04.2024

Svátek má Vlastislav

Citát pro dnešní den

Když se jedna brána ke štěstí zavírá, druhá se otevírá. My však často dlouho zíráme na vchod, který se uzavřel, a ani si nevšimneme toho, který se pro nás otevřel.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz