27.01.2010 06:00
2 porce
35dkg vepřové kýty 1 cibule 3 lžíce Steak omáčka brusinková 2 feferonky,trošku solamylu pepř,sůl,sojová omáčka 3 lžíce smetany,3lžíce oleje 2 broskve
Cibuli nakrájíme na proužky a zapěníme na oleji.Přidáme na kousky nakrájené maso,osolíme,opepříme a přidáme feferonky.Podusíme pod pokličkou dokud maso nezměkne.(Jestli je třeba zalijeme trošku vodou).Pak přidáme brusinkovou omáčku a trochu sojové omáčky.Bez pokličky necháme vydusit a zaprášíme trošku solamylem.Nakonec přidáme smetanu a oloupané a nakrájené broskve necháme prohřát a podáváme s chlebem nebo tmavým pečivem.
Kdo má rád,může si přidat víc feferonek.Je to výborné,když to je ostřejší.
Autor: Jaruna18
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Štěpán / 2.svátek vánoční
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz