17.11.2009 06:00
4
cca 1 hodina
2 kg brambor (vařených ve slupce), 0,5 kg mletého masa (ne příliš tučného),0,4 kg sýra cihly, 1 smetana na vaření, plechovka žampionů, 2 střední cibule, grilovací koření, lžíce sádla
Mleté maso orestujeme a rozdělíme na sádle, okořeníme, přidáme žampiony, cibuli nakrájenou na půlkolečka. Vše chvíli dusíme do zhnědnutí masa. Pak zalijeme smetanou. Brambory uvařené ve slupce nakrájíme do připravené směsi, do které zamícháme zhruba polovinu nahrubo nakrájeného sýra. Vše dobře promícháme a zbytkem sýra vše posypeme. Připravujeme v černém vyšším pekáči a vše v něm dáme bez přikrytí zapéct do trouby do zlatova.
Přeji dobrou chuť.
Autor: Maja Janeckova
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Žaneta
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz