Čaj – Orient může být i u vás doma – i čajovna

17.08.2009 22:57

Kdo by nechtěl zažít pohodu a romantiku orientálních zemí i ve svém bytě? Příjemné posezení s vůní pravého indického čaje a k tomu pokuřování krásné vodní dýmky s vašimi blízkými přáteli. Zní to báječně ?

Čaj – Orient může být i u vás doma – i čajovna

Zní to báječně? Tak to pojďme vyzkoušet! Máte tuto jedinečnou možnost a to díky nově spuštěné internetové čajovně, která vám toto vše může nabídnout!

Začátkem srpna byla spuštěna pro všechny milovníky dobrého čaje a příjemných chvil s vodní dýmkou nová internetová čajovna icajovna.cz. Jak už název napovídá, jedná se o internetový obchod, jež vám může nabídnout speciality orientu, které vám dopraví až do vašeho domova.

Nabídka internetové čajovny je opravdu široká a neustále se rozrůstá o další produkty, tak aby byla schopna uspokojit co největší okruh zákazníků a nabídnout to nejlepší zboží za skvělé ceny. Nabídku tvoří především rozličné druhy čajů, různých příchutí a vůní. Vybírat tak můžete z široké škály černých i zelených čajů a dalších speciálních příchutí a druhů. V černých čajích především dominují Indické, Čínské a Nepálské čaje, jež doplňuje pravý Earl Grey. Ze zelených čajů stojí určitě za zmínku Čínské, Japonské a Vietnamské čaje. Budete-li mít zájem o speciální čaje, jistě budete potěšeni nabídkou bílého a polozeleného čaje či dnes velmi oblíbeného čaje Rooibos, jež pochází z afrického kontinentu a je vyhledáván především kuli jeho povzbuzujícím účinkům.

Jak již bylo zmíněno, internetová čajovna icajovna.cz uspokojí nejen milovníky dobrého čaje, ale i příznivce dobrého pokouření vodní dýmky a hustého dýmu. V široké škále vodních dýmek různých velikostí můžete vybírat z nabídky dvou předních výrobců vodních dýmek a to značky Aladin a TopMark. Ať už máte zálibu v malých, středních nebo velkých vodních dýmkách, z nabídky icajovna.cz si vybere každý. Samozřejmostí součástí nabídky je i příslušenství k vodním dýmkám, jako jsou různé tarbuše, korunky a další speciality.

Samotná vodní dýmka by vám však byla k ničemu, kdyby jste ji neměli čím naplnit. Právě k tomuto účelu v nabídce nechybí ani široká nabídka kvalitních tabáků do vodní dýmky. Vybírat můžete z široké škály příchutí i značek, na své si tak přijde každý. V současné době nabídku tvoří značky předních výrobců kvalitních tabáků, jimiž jsou Al Fakher, Al Waha, El Nakhla, Mizo a Soex. Nabídka se neustále rozšiřuje, tak navštivte stránky icajovna.cz a sami si vyberte pro vás tu nejlepší příchuť!

Jako třešničku na dortu, pokud vás doposud tato lákavá nabídka nepřesvědčila, tu máme skvělou akci a nabídku pro všechny návštěvníky internetové čajovny icajovna.cz. Každý návštěvník, jež se zaregistruje a objedná si nějaké zboží, získává okamžitě slevu 3% na celý sortiment a to i včetně prvního nákupu! To, že při větším odběru zboží je poštovné zdarma, snad již ani není třeba zmiňovat.

Na nic již nečekejte a navštivte nově spuštěné stránky internetové čajovny icajovna.cz a začněte si užívat krás orientu i u vás doma!

Kontakt:
propagace@ica­jovna.cz
Aleš Jiříček
+420 602 312 757

www.icajovna.cz

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 04.05.2024

Svátek má Květoslav

Citát pro dnešní den

Aby ses mohl poučit ze svých chyb, musíš si nejprve své chyby umět přiznat.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz