FIAT In-line Cross se koná již v sobotu 26. září a přináší velmi bohatý program pro celou rodinu

23.09.2009 15:22

Závod s prize money ve výši 17 000 Kč, vítěz kromě podílu z prize money získá FIAT 500 na víkend (nenáročná trať, tak aby se mohl zúčastnit opravdu každý) a digitální fotoaparát Canon PowerShot SX200 v hodnotě 10 000 Kč.

FIAT In-line Cross se koná již v sobotu 26. září a přináší velmi bohatý program pro celou rodinu

FIAT závod pro děti s autíčky na vysílačku, testovací jízdy vozů FIAT, biketrialová a flatlandová exhibice, koncert skupiny The Peripeties, promítání filmu Travise Pastrany, a v neposlední řadě i prezentace projektů realizovaných pro Pražany z fondů Evropské Unie – to vše jsou hlavní lákadla této netradiční a zajímavé akce.

V sobotu 26. září se uskuteční ve Freestyle Parku v Modřanech závod na in-line bruslích – FIAT In-line Cross. Akce se koná pod záštitou náměstkyně primátora hl. m. Prahy Markéty Reedové.  Přinášíme Vám řadu novinek spojených se samotným závodem, ale i s doprovodným programem. Mezi hlavní novinky patří partnerství s firmou FIAT a díky tomu i další motivace pro vítěze, který si kromě podstatného podílu z prize money ve výši 17 000 Kč vybojuje i zapůjčení vozu FIAT 500 na víkend. A aby to nebylo málo, získá i digitální fotoaparát PoweShot SX200. Pro nejmenší je připraven FIAT závod s autíčky na vysílačku. Nejšikovnější jezdec vyhrává auto FIAT na dálkové ovládání. O zábavu se postarají biketrialista Martin Šimůnek, BMX flatlandisté Patrik Raš a Dominik Nekolný a koncert kapely The Peripeties. Po celý den bude v provozu i půjčovna bruslí a škola in-line bruslení, jak pro dospělé, tak pro děti. Obojí ZDARMA. V rámci doprovodného programu budou představeny volnočasové a jiné projekty realizované s finanční podporou fondů EU na území hl. m. Prahy.

Samotný závod FIAT In-line Cross se jede vyřazovacím způsobem, stejně jako jiné crossové disciplíny. Nejprve závodníci absolvují kvalifikaci a podle času postupují do vyřazovacích bojů. Startují vždy čtyři závodníci a do dalšího kola postupují první dva. FIAT In-line cross je závod plný adrenalinu, napětí, vytrvalosti a taktiky, kde vítězí nejrychlejší bojovník.  Hlavní vyřazovací závod odstartuje v 16 hodin, kvalifikace odstartují ve 13 hodin a zápis závodníku je možný od 11 hodin. Do závodu FIAT In-line Cross se může přihlásit každý, a to na pořadatelských stránkách www.GSMA.cz nebo na místě v den konání akce v 11 hodin. Povinnou výbavou je helma, chrániče kolen, loktů a samozřejmě brusle.

Freestyle Park Modřany
www.freestylepark.cz

Freestyle Park Modřany (dále FPM) je jeden z největších sportovně volnočasových areálů v Praze, který se nachází na na ploše zhruba 30.000 metrů čtverečních. Jeho dominantou je 70 metrů dlouhá loď. Ta slouží nejen jako komfortní zázemí sportovního areálu, ale i jako stylová restaurace Port62. Na lodi jsou i konferenční prostory, půjčovna bruslí a koloběžek a v budoucnu i malý hudební klub. Součástí areálu je i zcela nová in-line dráha. V roce 2010 tu vznikne ojedinělý multifunkční freestyle BMX park, kde se bude konat mistrovství světa ve freestyle BMX.

FPM je vhodný pro pořádání rozmanitých sportovních a kulturních akcí. Kapacita celého areálu je až 8 tisíc návštěvníků. Pro rodiče s dětmi je připravena travnatá plocha s dětským hřištěm.

 Reference - 21.7.09  – Koncert Shaggy - 30.7.09  – Horsefeathers FMX Jam

Port62 – restaurant a café
www.port62.cz

Zážitková restaurace, která se nachází na 70 metrové lodi. Nabízí příjemné posezení nejenom ve zcela prosklené restauraci (90 míst), na horní palubě (80 míst), ale i na molu před lodí (80 míst). Kapitánem kuchyně je Radek Roubíček, cenami ověnčený kuchař a člen regionálního pražského týmu kuchařů a cukrářů České republiky. Restaurace nabízí parkování ZDARMA a zónu pro děti. Velkým lákadlem je propojení z areálem Freestyle Parku Modřany. Port62 je ideálním prostorem pro příjemné posezení, oslavy, party, firemní akce, svatby, tiskové konference apod.

A proč Port 62? Port jako přístav, oáza klidu a dobrého jídla. Číslovka 62 značí, že se nacházíme na 62. říčním kilometru.


Kontakt:
krystof@gsma.cz
Krystof Sabacky

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 26.04.2024

Svátek má Oto

Citát pro dnešní den

Abys mohl vidět duhu, musí napřed přijít déšť.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz