FISAF Fitness&dance Convention na kladenském Sletišti - víkendový Tip

01.06.2010 00:45

V  neděli 6. června 2010 budou mít všichni příznivci aktivního pohybu příležitost zacvičit si na další akci fitness&dance Convention, tentokrát v Kladně,  v areálu Sletiště.

V těsné návaznosti na Aquila mistrovství Evropy ve sportovním aerobiku, fitness a hip hop, se ve sportovním areálu Sletiště na Kladně uskuteční další FISAF Fitness&dance Convention.

Naše pozvání tentokrát pozvali Maria-Cathrine Stumbeck, celosvětově uznávaná tanečnice a choreografka z Dánska. Další jedinečný host k nám přijede až z Austrálie. Je jím Anthony Ikin, jeden z nejlepších australských choreografů a tanečníků, člen nejlepšího australského teamu ve sportovním aerobiku. Navíc hvězda show„So you think you can dance 2009“. Z českých lektorů se můžete těšit na Lenku Velínskou a Romana Ondráška, Lukáše Kolka a Zuzku Švíkovou, Sváťu Kobzovou a Martinu Pirnou. Lekce Body and Mind pro Vás připravují mimo jiné Andrea Smékalová a Hanka Hofrichtrová. Poprvé se na akci FISAF.CZ představí i velký talent ze Slovenska Milan Ondruš. Součástí programu akce bude i soutěž Fisaf World Instructors Trophy Competition pro všechny milovníky fitness a tance z řad běžných účastníků lekcí i profesionálních instruktorů a tanečníků. Každá kategorie, tedy fitness i hip hop proběhne dvoukolově. Zúčastnit se může každý, registrační poplatek je součástí vstupného na Convention.
Cvičit se bude od 10 do 16 hodin, více informací na www.fisaf.cz. Registrace a platba do 4.6. 399 Kč, registrace a platba 5. a 6. 6. 449 Kč

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz