Dětský den v Praze na Toulcově dvoře

26.05.2011 00:45

Zveme všechny příznivce Toulcova dvora na Den dětí na středeční odpoledne 1. června od 14.00 do 18.00 hodin. Přijďte si hrát. Čekají vás staré, tradiční hry, které stojí za to se naučit.

Dětský den na Toulcově Dvoře

Co jsme tu posledně dělali? – Inu ano, Božínku, už vím: Co bychom tu jiného dělali, než si hráli? Všude na celém světě, ať je jak chce širokánský, všude po celém světě, kde je právě v této chvíli den a svítí sluníčko, zrovna těď si hrají. A na co si hrají? Hrají si na všechno možné, zrovna tak jako vy." Úryvkem z knihy p. Josefa Čapka – „Povídejme si, děti" zveme všechny zájemce na středeční odpoledne, kdy si při příležitosti Dne dětí mohou procvičit postřeh, pohotovost, rychlost, mrštnost ..., zkrátka celé tělo i mysl. 

Na návštěvníky čeká bohatý program. Ze spousty her si budou moci vybrat mezi kuličkami, kuželkami, honěním káči, obručemi, skákáním v pytli, švihadlem, hodem na cíl či pohádkovým hradem Točník. Tam na ně bude čekat velká kuše, palice, šutromet či balancovník.

Doprovodný program je zastoupen od 15 hodin Divadelní společností Kejklíř, která zahraje pohádku „Tři vlasy děda vševěda" ve Stájích 2 Toulcova dvora. Od 16 hodin do 18 hodin pak návštěvníky čeká slavnostní oheň, hra na kytaru, zpěv, tanec a samozřejmě možnost opékání vlastních špekáčků. Špekáčky do vyčerpání zásob lze koupit i v jídelně.

Vstupné na akci je jednotné pro dospělé 50 Kč. Děti mají vstup zdarma. Výtěžek ze vstupného bude použit ve prospěch veřejné sbírky na podporu výukových, výchovných a kulturních aktivit na Toulcově dvoře.


 

Autor: TZ: Toulcův dvůr

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz