Koupaliště na Petynce - příjemné novinky, báječné plavání !

09.05.2011 11:30

Letošní sezónu zahájilo koupaliště Petynka v plném provozu již 1. května. Rozšířený areál letos nabízí spoustu zajímavých atrakcí, které ocení jak rodiče s dětmi, tak aktivní sportovci. Ceny ani otevírací doba se naopak od minulého roku nemění. Vzhledem k atraktivnosti a velkému zájmu v minulých letech došlo k rozšíření areálu. V celém areálu je možné využít travnaté pláže, 50-ti metrový vyhřívaný bazén pak umožní koupání nejen v horkých dnech. Největším lákadlem pro děti zůstává stometrový tobogán a pro ty nejmenší brouzdaliště a dětské hřiště.

Koupaliště PETYNKA

Letošní novinkou je zřízení dětského koutku, kde se dětem budou věnovat profesionální animátoři. Dětský koutek s nabídkou her a zábavy zahájí svoji činnost ve víkendovém testovacím provozu a v letních měsících se pravděpodobně rozšíří i na vybrané dny v týdnu. Každý čtvrtek od 9 hodin se na koupališti konají lekce aquaerobiku, které jsou v rámci programu Zacvičte si s Prahou 6 zdarma.

Dospělí mohou využít hřišť na beach volejbal, nohejbal či stolní tenis. Nově k tomu přibude hřiště minigolfu. Rozšířena je i nabídka občerstvení. Petynka také stále nabízí bezdrátový přístup na internet pomocí WiFi technologie.

Příznivci Petynky a především rodiče s dětmi se mohou těšit na řadu kulturně–zábavných akcí, které se během sezóny chystají, jako např. Dětský den se Čtyřlístkem, Konec školního roku či Dětský hudební festival. O všem se zájemci dozví včas na webových stránkách koupaliště www.koupalistepetynka.cz či na Facebookovém profilu koupaliště http://www.facebook.com/koupalistepetynka

Pro návštěvníky je zdarma k dispozici parkovací plocha dostupná z ulice Na Petynce. V květnu je otevřeno od 9 do 20 hodin, od června pak od 7 do 21 hodin.

 

Autor: Praha 6

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Koupaliště PETYNKA

Koupaliště PETYNKA Praha 6

Koupaliště PETYNKA Praha 6

Koupaliště PETYNKA Praha 6

Koupaliště PETYNKA Praha 6

Koupaliště PETYNKA Praha 6

Koupaliště PETYNKA Praha 6


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 20.04.2024

Svátek má Marcela

Citát pro dnešní den

Udělej co můžeš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz