Veletrh cestovního ruchu MADI 3.11.- 5.11. 2009 - Praha Letňany

31.10.2009 08:10

Vše o čem sníte ! Nová národní turistická centrála Dominikánské republiky pro východní a střední Evropu je v Praze

Praha (Pressweb) - Zastoupení národní turistické centrály Dominikánské republiky se oficiálně představí na veletrhu cestovního ruchu MADI, který se již tradičně bude konat v Praze ve dnech 3. – 5. Listopadu 2009.

Na začátku června 2009 zahájila v regionu střední a východní Evropy svoji činnost Národní turistická centrála Dominikánské republiky. Mezi hlavní aktivity bude spadat propagace Dominikánské republiky jako atraktivní turistické destinace nejen pro turisty z České republiky.

Pro hlavní středoevropské sídlo Národní turistické centrály Dominikánské republiky byla pro svou výhodnou polohu vybrána Praha. Z České republiky budou koordinovány také veškeré akce i v Polsku, Maďarsku a Slovinsku. Hlavní aktivity zastoupení se v blízké době rozšíří také na další země střední a východní Evropy.

„Pro otevření zastoupení právě v České republice jsme se rozhodli pro její strategické místo v oblasti cestovního ruchu ve střední a východní Evropě. Svým působením právě v tomto regionu chceme více podpořit stále zvyšující se zájem o dovolenou v Dominikánské republice“, říká Leila Berquis Boasier, ředitelka pro střední a východní Evropu

Ve dnech 3. – 5. listopadu 2009 se Dominikánská republika přestaví na již 16. ročníku mezinárodní výstavy cestovního ruchu a hotelnictví MADI, která se uskuteční na výstavišti Letňany v Praze. Veletrh každoročně navštíví velké množství odborníků z řad cestovních kanceláří, hotelů a národních turistických centrál. Zastoupení Dominikánské republiky se zde na tomto veletrhu bude prezentovat poprvé.

„Pro návštěvníky veletrhu jsme kromě zajímavých informací o Dominikánské republice připravili také poutavý program. Ráda bych vás všechny pozvala k návštěvě našeho stánku číslo 114,“ shrnuje Leila Berquis Boasier, ředitelka pro střední a východní Evropu.

O zastoupení Národní turistické centrály Dominikánské republiky
Kancelář národní turistické centrály Dominikánské republiky je přímým zastoupením Ministerstva pro cestovní ruch Dominikánské republiky. Celosvětově má Dominikánská republika 20 poboček včetně pobočky v České republice.

O Dominikánské republice

Dominikánská republika patří mezi nejoblíbenější turistické destinace v Karibské oblasti a zabírá přibližně 2/3 ostrovu Hispaniola, který se nachází jihovýchodně od Floridy. Tato španělsky hovořící destinace je hned po Kubě, druhou největší zemí, která se nachází v Karibském moři. Geografie země je velmi různorodá neboť zde najdeme nekonečně dlouhé panenské pláže, tropické pralesy, a horské oblasti. Cestovní ruch patří mezi nejrychleji rostoucí průmysl v zemi. Dominikánská republika má čtyři hlavní turistické oblasti, kterými jsou Puerto Plata Cabarete-Sosua, La Romana, Samana-Las Terrenas a Punta Cana.

 Kontakt:

Leila Berquis Boasier
Dominican Republic Tourism Office
Štěpánská 611/14
110 00 Praha 1

Tel.: +420 222 231 078
Email:
Visitdomrep@aol.com
Web: www.godominicanrepublic.com

 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz