Výstava MOTOCYKL Praha 2011 - Za Motocyklem a motocykly do Holešovic!

02.02.2011 22:09

Průmyslový palác a Křižíkovy pavilóny Výstaviště v Praze – Holešovicích budou na začátku března opět patřit milovníkům jedné stopy – od  čtvrtka 3. března do neděle 6. března zde  proběhne jubilejní 15. ročník tradiční výstavy motocyklů, čtyřkolek a příslušenství MOTOCYKL 2011. Incheba Praha připravila opět velkou přehlídku, která zcela určitě nadchne všechny fanoušky motocyklů.

MOTOCYKL Praha 2011

A je možné jmenovat hned dva nejvýraznější a pro mnohé také jistě nejsladší bonbónky: velkou část Střední haly Paláce obsadí jediná letošní česká prezentace importérů značek DUCATI, MV Augusta, HUSQVARNA. A na stánku značky DUCATI jednoznačně zazáří dlouho očekávaná novinka – DUCATI Diavel.

Tím druhým bonbónkem bude kompletně celé Levé křídlo Paláce. Po loňském obrovském ohlasu a zájmu se ve značně rozšířené a obohacené rovině představí mezinárodní přehlídka staveb a přestaveb motocyklů BOHEMIA CUSTOM. Letos poprvé se tato akce stává součástí prestižní AMD European Championship! Krásné stroje, které jsou mnohdy jen jedinými dostupnými originály, bude doprovázet řada atraktivních módních přehlídek a rockových koncertů až do pozdních večerních hodin. Atrakcí, kterou si nesmíte nechat ujít, je fotografování krásných modelek v profesionálním fotografickém studiu a přitom před zraky návštěvníků. Ateliér přímo na ploše zřídí vydavatelství Taurus a bude se zde fotit pro magazín Easyriders.

Spoustu nadšených diváků si však zcela určitě najdou i další zajímavosti – například motocykly značky Royal Enfield, americké superstroje Victory a ještě jedna žhavá novinka – světová premiéra zbrusu nového exkluzivního českého motocyklu – šestiválce FGR MIDALU. Samozřejmostí po loňských výborných zkušenostech je i prodejní výstava oblečení, příslušenství a potřeb pro motocyklisty v Pravém křídle Paláce. Téměř nikdo neodcházel loni z výstavy, aniž by třímal v ruce velký balík s nakoupeným zbožím - a na tváři úsměv, protože nakoupil kvalitně a velmi levně.

Nebudou chybět ani doprovodné programy, na něž si už návštěvníci výstavy MOTOCYKL zvykli – v Křižíkově pavilónu E ve spolupráci s Promotýmem Praha připravujeme autogramiádu a besedy s účastníky letošní Rallye Dakar, členy Teamu KM Racing.

O návštěvníky bude všestranně postaráno – jsou připraveny nové parkovací plochy  a je nainstalován nový elektronický parkovací systém, který výrazně zrychlí odbavení návštěvníků. Pro ty, kteří přijedou na motocyklu, bude před Pravým křídlem zřízeno hlídané parkoviště. A to asi nejdůležitější: Incheba ruší hodinové parkovné – na celý den zde bude možné pohodlně zaparkovat za pouhých 100 korun!

Pro ty, kteří dají přednost metru, bude opět v provozu bezplatná autobusová linka č. 751 od metra Nádraží Holešovice a zpět. Výstava MOTOCYKL bude od čtvrtka do soboty otevřena od 10 do 20 hodin, v neděli pak do 17 hodin.

A na závěr jednu opravdovou bombu: Každý den bude probíhat soutěž pro návštěvníky. A každý den si šťastný výherce odveze domů skútr CPI GTX 125!

Další novinky vystavovatelů budou průběžně doplňovány na www.motocykl-praha.cz

Autor: TZ: Incheba

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 23.04.2024

Svátek má Vojtěch

Citát pro dnešní den

Život je plný závazků a odpovědnosti, nejsou však důležitější než ty, které máme sami k sobě.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz