Akce v Praze - Džihad bezdomovců, intelektualů, umělců, bláznů, vědců, ucitelů, lékařů, mrzáků, cikanů a holek z ulice

09.12.2009 13:00

Místo konání: Pražský hrad u sochy TGM 10 12. 2009 v 17 hodin. Vigilie a happening na podporu sbírky Fénixovy slzy pro Atelier ALF, jejímž cílem je podpořit první českou bezbariérovou školu pro dospělé Ateliér ALF a nekriminalizovaní lidí léčící se konopím a jeho produkty jako je konopný výtažek (Fénixovy slzy). Rodiče s dětmi vítáni.

Bořivojka sobě - FOTO: JAN KOCIAN

Džihád bezdomovců vás nenechá chladnými. Na záda si nalepte svého oblíbeného nebo neoblíbeného politika. Nebo sebe sama. Přineste si sebou alespoň tři papírové koule, nebude-li sníh, škarpále sebou berte a házejte pouze po domluvě s terči. Cíl: obrazy, které si na zádech ostatních vyberete.

Bližší info ke konání akce na Den lidských práv: Fénixovy slzy (konopný výtažek) jsou jeden z nejúčinnějších léků. Ateliér ALF je první česká bezbariérová škola pro dospělé, otevřena i lidem s různými handicapy. V roce 2009, v roce Evropy bez bariér, dostaly tyto veřejně prospěšné projekty od státních orgánů péči nesmírnou. Informace zdůvodňující nepůvabnou situaci po nezákonných akcích státních orgánů najdete na stránkách BED IN - Kreativitou proti teroru www.generalni-stavka.info

Letos jen v Praze politici zrušili následující veřejné a vysoce potřebné a finančně vysoce efektivní sociální služby, když už mají peníze větší hodnotu než lidi: Azylový dům na Praze 11 a největší a nejefektivnější káčko v Česku na Praze 7 dostalo bez náhrady výpověď .

Cílená likvidace veřejně prospěšných aktivit maskující korupci, lhostejnost a rozval správy věcí veřejných je nejen útokem na naše duševní zdraví ...
Přijďte si na Den lidských práv udělat radost.

Pořádá:
Albert
Obec: Brno
Ulice a číslo: Královo pole 1933
E-mail: prazsky-bezdomovec@seznam.cz
WWW stránka: http://www.prazskybezdomovec.cz/

 

Autor: Jaromír Kafka

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.03.2024

Svátek má Taťána

Citát pro dnešní den

Není umění nikdy nespadnout, ale vždy se znovu zvednout.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz