Na konferenci Leadership for Life vystoupí Lance Secretan

31.03.2011 15:35

Jeden z pěti nejuznávanějších business řečníků Severní Ameriky v oblasti Inspirational Leadership Lance Secretan vystoupí na prvním ročníku konference Leadership for Life. Ve dnech 28. a 29. června 2011 bývalý CEO Manpower, Inc., ukáže, jak přetvořit, podnítit a nasměrovat organizaci do vyšších úrovní výkonnosti a dokonalosti. Zároveň také českému publiku představí knihu „Probuď sebe.

Lance Secretan

Nadchni druhé. Změn svět.“ (The Spark, The Flame and the Torch). Kromě něj Leadership for Life přivede do Prahy špičkové světové osobnosti, které mají vysokou schopnost efektivně vést a inspirovat lidi a jasně a kreativně komunikovat metody, jimiž toho dosahují.

„Odeznívající globální krize nám kromě řady bolestných ztrát dala i některá velmi cenná ponaučení, která bychom neměli ignorovat. Jedním z nich je poznatek, že velkému množství, často i velkých firem, chybí profesionální, inspirační vedení disponující dlouhodobou vizí i razantní schopností každý den ukazovat cestu vpřed i v nelehkých chvílích,“ říká Barbora Krásná, partner společnosti Blue Events, a dodává: „Tento nedostatek inspiračního vedení byl v podmínkách nových trhů střední a východní Evropy ještě extrémnější, než na vyspělých trzích. Není jistě náhodou, že se v našem slovníku ještě vlastně ani pořádně neuchytila slova „vůdcovství“ či „vedení“, a že ne každému je jasný diametrální rozdíl mezi „manažerem“ a „leaderem“. Naší ambicí je toto změnit a jasně ukázat, co znamená inspirační vedení pro úspěšné přežití a rozvoj firem i jednotlivců a jak je systematicky kultivovat s využitím znalostí a zkušeností špičkových globálních expertů.“

Dalšími významnými řečníky konference budou Rinaldo Brutoco, President World Business Academy, mezinárodně uznávaný manažer, autor řady odborných publikací, ekonom a vizionář, který založil několik úspěšných firem včetně první placené kabelové televizní sítě v USA, nebo světoznámý dirigent Mario Klemens. Poznatky z konference shrne majitel Chateu Mcely James A. Cusumano, podnikatel ze Silicon Valley, který založil a jako generální ředitel rozvinul tři úspěšné firmy.

„Posláním konference Leadership for Life je vzdělávat a inspirovat podnikatelské prostředí v České republice a na Slovensku prostřednictvím inspiračního vedení, představit hlavní myšlenky špičkových leaderů prostřednictvím konceptů a nástrojů inspiračního vedení a demonstrovat, že tyto koncepty jsou nejen potřebami všech subjektů na trhu – zákazníků, zaměstnanců, investorů, dodavatelů a celé společnosti, ale také představují zásadní konkurenční výhodu pro organizaci,“ shrnuje James A. Cusumano.


Kontakt:
martina.lasotova@stance.cz
Martina Lasotová
Account Executive

+420-224-810-809

Autor: Martina Lasotová

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 23.04.2024

Svátek má Vojtěch

Citát pro dnešní den

Život je plný závazků a odpovědnosti, nejsou však důležitější než ty, které máme sami k sobě.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz