Vaše jasná realita - Rodinné domy CANABA, vyšší standard a nižší ceny pro rok 2010

19.01.2010 16:44

S novým rokem přichází společnost CANABA s unikátní modernizovanou technologií, vyššími standardy, novými bezplatnými službami a garantovaně nejnižšími cenami!   

CANABA Classic

Všechny domy CANABA mají od nového roku vyšší úroveň použitých materiálů, přičemž u dlažeb, obkladů a vybraných podlahových krytin došlo ke zvýšení cenové úrovně až o 20 %. Kvalitní vnitřní dveře renomované značky SAPELI budou nyní i u menších typů domů vybaveny moderním kováním London. Pro Vaši bezpečnost jsou nově všechny domy CANABA projektovány s hromosvodem a vybaveny požárním hlásičem.

Řadu novinek najdete i v rozšířených dispozičních variantách domů, zejména v oblasti kombinace domu a garáže s obytným podkrovím. Vybrané typy domů lze nyní objednat ve třech zcela odlišných provedeních vnější architektury. Tradiční klasické řešení nově doplňuje moderní varianta s označením Trend či funkcionalistické pojetí s označením Moderna.    

Od nového roku se zvětšuje i rozsah bezplatných služeb. Každý zájemce o rodinný dům CANABA nyní získá ZDARMA nejen cenový návrh a studii zvoleného domu, ale při objednání domu ZDARMA i kompletní projektovou dokumentaci domu, nově včetně projektu osazení do terénu. V rámci služby Bez starostí pak CANABA vyřídí na přání vše potřebné pro povolení stavby i její financování.

K naprosto zásadní inovací pak došlo v oblasti konstrukčního systému, který je standardně nabízen v modernizovaném provedení ecoCOLOR 15/15. Ve srovnání s rokem 2009 došlo nejen ke zdokonalení technologie, ale především ke zvýšení úrovně fasádní izolace o plných 25 %, přičemž cena inovovaného systému je nižší než v roce 2009. Unikátní konstrukce CANABA je zárukou nejlepší energetické bilance ze všech užívaných technologií.  Díky inteligentní kombinaci tepelně-izolačních a tepelně-akumulačních vlastností jsou domy CANABA nejen nejúspornější stavební konstrukcí, ale i zárukou maximálního komfortu bydlení a tepelné pohody po celý rok. 

Moderní konstrukční systém ecoColor 15/15 navíc umožňuje snížit energetickou náročnost domu na minimum bez jakýchkoliv kompromisů při užívání domu, tedy při zachování zdravého aktivního vnitřního klimatu. Domy CANABA jsou ekologicky vyvážené, neboť veškeré použité materiály jsou přírodní, výroba speciálních velkoplošných eko-betonových dílců probíhá jen z ekologicky testovaných materiálů a je prostá jakýchkoliv chemických aditiv. Díky prefabrikaci je realizace velmi rychlá, energeticky nenáročná a prakticky bez odpadu, čímž významně šetří i životní prostředí. Unikátní konstrukce CANABA je proto odbornou veřejností z konstrukčního, energetického i ekologického hlediska považována za technologií budoucnosti.
 
Společnost CANABA se výstavbou úsporných rodinných domů na klíč zabývá od r. 1991 a za tuto dobu poskytla bydlení již více než 3 500 rodin. Díky použití unikátního konstrukčního systému šetří čas a tím i náklady svých klientů, garantuje vysokou kvalitu i pevnou cenu celé výstavby.
Veškeré detaily si zájemci o kvalitní úsporné bydlení mohou prohlédnout na vzorových domech, které jsou otevřeny každý den včetně víkendů i svátků od 10 do 18 hodin.   


Bližší informace:
Bc. Tereza Zimmerová, CANABA a.s. - marketing
tel.: 602 441 850,
tereza.zimmerova@canaba.cz

zdroj: TZ CANABA a.s.
 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Canaba

CANABA - Ideál

CANABA - Landhaus2

CANABA - Romance


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz