Vaše jasná realita - Bytový projekt GARDEN SPOT v Kladně - Kročehlavech

16.11.2009 16:21

Developerská společnost OXES nabízí prodej nových bytů na východním okraji Kladna v městské části Kročehlavy nedaleko lesoparku Bažantnice.

Lokalita se vyznačuje jak těsným kontaktem s přírodou tak i výbornou dostupností nejen do Prahy (25 km). Po vybudování plánovaného propojení s mezinárodním letištěm Ruzyně se bude spojení s Prahou (např. plánovanou rychlodráhou, metrem) v nadcházejících letech ještě zdokonalovat.
Velikou výhodou Kladna, největšího města Středočeského kraje, je občanská vybavenost města, kde se nachází úplná nabídka škol všech stupňů, veškerých služeb a bohatého kulturního a sportovního vyžití.
Bytový komplex GARDEN SPOT navazuje na přírodní prostředí 150 m „vzdáleného“ lesoparku Bažantnice, za kterým se navíc nachází revitalizovaný rybník a nově rekonstruované atypické koupaliště s minigolfem.
 

Základní informace o projektu

Celý projekt je složen ze dvou území, které jsou děleny na bloky A až K. Výstavba bude probíhat etapově, bude zahájena bloky F, G a H. Připravili jsme co nejvíce dispozic bytů, aby si každý mohl najít typ, který mu bude vyhovovat, a to od 1+kk až po 5+kk. Bloky I, J, D a E jsou navrženy jako terasovitě sestupné směrem k jihu. Celkem bude v obou územích k prodeji přes 578 bytů.

 

Lokalita

Lokalita je přístupná od západu z Arménské ulice. Z jihu je ohraničena lesoparkem Bažantnice, za nímž najdete moderní koupaliště s minigolfem. V lesoparku je ukrytý romantický rybník s ostrůvkem. Pokud toužíte po delší procházce v klidném prostředí, 150 m na jihovýchod od bloku F na Vás čeká les, který Vás dovede až k dalšímu rybníku u obce Hřebeč.

Dopravní spojení

Kladno, které leží 25 km na severozápad od Prahy je charakterizováno velice dobrým dopravním spojením, a to silničním, železničním i leteckým. Protíná jej silnice č. 30 směřující z Příbrami přes Beroun do severních Čech. Jen 4 km směrem na jih Vás dělí od dálnice (R6/E48) Praha – Karlovy Vary (sjezd Unhošť). V blízkosti Kladna vede dálnice (R7) spojující Prahu a severočeský Chomutov. (Z Arménské ulice odbočíte po 700 metrech na silnici č. 61, která Vás kolem Buštěhradu a Lidic dovede přímo na dálnici). Městem Kladnem prochází železniční trať č. 120 z Prahy do severních Čech. V rámci propojení Prahy a letiště Ruzyně (16 km od Kladna) bude v nejbližších letech modernizována pro provoz příměstských rychlovlaků Kladno – Praha. Asi 4 km jihovýchodně od Kladna leží travnaté letiště Aeroklubu Kladno.
Přibližně 2 km západně od lokality leží vlakové nádraží Kladno.
Přímo u bloku J se na Arménské ulici nachází zastávka MHD linky č. 9 (konečná linek 3, 6 a 13 je vzdálena cca 400m jižně). Cestující se od r. 2000 odbavují čipovou kartou nebo platbou hotově řidiči. Předprodej papírových jízdenek pro jednotlivou jízdu neexistuje. Čipové karty je možno používat i pro linky Kladno-Praha.

 

Občanská vybavenost

Kladno jako největší město Středočeského kraje nabízí svým obyvatelům bohaté kulturní i sportovní vyžití (dva zámky, muzea, kino, divadla, galerie, aquapark, několik koupališť, atletický a zimní stadion, fotbalová hřiště, tenisové a squashové kurty a celou řadu dalších sportovišť).
V přímém sousedství lokality již bylo otevřeno nákupní centrum Oáza a obchody OKAY a Mounfield. Základní škola je vzdálena pouhých 200 m, školka 300m, další supermarket 250 m, pošta je vzdálena 200 m, lékárna 500 m. Nejbližší čerpací stanice (OMV) je vzdálena 1,5 km, služebna Policie ČR 1 km.
Od bytového komplexu GARDEN SPOT směrem do centra města naleznete také nově otevřené obchodní centrum Shopping JIH, TESCO, Kaufland, McDonalds a řadu dalších obchodů, dále tržnici a veškeré služby.


Kontakt:

Michaela Panenková
OXES Kladno, s.r.o.
Tel: 604 215 634
e-mail:
kladno@oxes.cz
www.oxes.cz
 

Zdroj: TZ OXES

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

GARDEN SPOT v Kladně

GARDEN SPOT

GARDEN SPOT - stavba Kladno

GARDEN SPOT - stavba Kladno

GARDEN SPOT


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz