TIP na výlet: Lázeňský hotel Bellevue - Tlapák v Poděbradech láká v únoru romantiky

29.01.2011 09:06

Lázeňský hotel Bellevue – Tlapák v Poděbradech připravil letos nejen pro příznivce svátku všech zamilovaných speciální valentýnský pobyt. Valentýnské balíčky bude možné čerpat během prvních třech únorových víkendů.

Lázeňský hotel Bellevue

Populární svátek sv. Valentýna, který každoročně v únoru získává i v České republice stále více příznivců, mohou zamilovaní letos oslavit v intimním prostředí lázeňského hotelu Bellevue – Tlapák v Poděbradech. Součástí limitovaného valentýnského balíčku bude mimo jiné romantická výzdoba, sekt a ovoce na pokoji, slavnostní tříchodová večeře při svíčkách a hýčkání relaxačními procedurami v hotelovém wellness centru. Hotel připravil pro každého z páru něco - dáma si bude moci vychutnat sladkou čokoládovou masáž, pán oblíbenou pivní koupel se sklenkou zlatavého moku. Oba si pak užijí společnou koupel v unikátním vodoléčebném zařízení floating, které simuluje Mrtvé moře.

„V posledních letech pozorujeme stále větší zájem o romantické pobyty, proto jsme pro naše klienty přichystali tuto tematickou únorovou nabídku. Společné chvíle a zážitky jsou dle slov našich hostů tím nejcennějším dárkem, a my jsme velice rádi, pokud jim je můžeme pomoci zajistit,“ komentuje speciální balíček Daniel Müller, ředitel hotelu, a dodává: „Kromě pobytového balíčku chystáme každoročně také valentýnské menu pro hosty naší restaurace. Vždy se jedná o zajímavé kulinářské speciality pro zamilované s neopomenutelným sektem.“

Pro více informací o hotelu Bellevue – Tlapák **** v Poděbradech navštivte www.bellevue.cz.

 

Autor: TZ: hotel Bellevue

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 18.04.2024

Svátek má Valérie

Citát pro dnešní den

Musíme být ochotni opustit život, který jsme si naplánovali a přijmout život, který nás čeká.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz