Autobusová doprava Praha - od března se STUDENT AGENCY ještě rychleji a pohodlněji

09.03.2010 02:11

Změny na lince Praha Hradec Králové, které významně usnadní cestování z Východních čech. Společnost STUDENT AGENCY přichystala s březnovou úpravou jízdních řádů dvě novinky v autobusové dopravě. Obě se týkají spojů na vnitrostátních linkách a cestující se s nimi setkali poprvé v neděli 7.března.

Lepší návaznosti na regionální železniční spoje. Nová autobusová linka z Hradce Králové do Prahy láká stále více cestujících, a to nejen ze samotného Hradce Králové, ale i ze vzdálenějších Východních Čech.

Dosavadní časy odjezdů a příjezdů do Hradce Králové ale nezaručovaly spolehlivé přestupy na navazující železniční spoje (například směr Týniště nad Orlicí, Jaroměř, Kostelec n.O., Náchod, Rychnov n.O., Žamberk a další). Časy odjezdů i příjezdů do Hradce Králové se proto posunou o 15 minut, což zajistí pohodlný a spolehlivý přestup na další regionální spoje. „Vycházíme tak vstříc cestujícím, kteří z Východních Čech přijíždějí vlakem, ale dále do Prahy už volí cestu naším autobusem.

Je to první z připravovaných kroků, kterými chceme přispět k propojení a koordinaci jednotlivých druhů veřejné dopravy“, uvádí k úpravám jízdních řádů obchodní ředitel Jiří Schmidt.

STUDENT AGENCY provozuje mezi Hradcem Králové a Prahou od listopadu minulého roku třicet autobusových spojů denně, za tuto dobu již mezi oběma městy přepravily žluté autobusy téměř 100 000 cestujících.

více informací: www.studentagency.cz 

Autor: TZ Student Agency

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.05.2024

Svátek má Ivo

Citát pro dnešní den

Moudrost je třeba néjen získat, ale i používat.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz