Vamos dançar! Pojďme tančit! Divadlo Ponec pořádá tančírnu v brazilských rytmech s tanečníky z Farmy v jeskyni

31.01.2011 16:19

Přijďte zažít jedinečný večer, ve kterém se v Praze budete cítit jako o půlnoci v Latinské Americe. Nebuďte pouhými diváky a vstupte do atmosféry země, kde není nutné řešit, zdali umím nebo neumím tančit... Prostě tančím. Vamos dançar! Taneční lekce je určena pro všechny věkové kategorie bez rozdílu v taneční průpravě.

Vamos dançar! Pojďme tančit!

Divadlo Ponec vás v pondělí 7. 2. 2011 zve na jedinečný večer v podání souboru Farma v jeskyni. Diváci budou mít možnost vychutnat si od 20:00 hod. představení souboru Divadlo / The Theatre, které je inspirováno rytmy a tanečními kroky, jimiž brazilští otroci setřásali pouta a vytvářeli svůj svět. Po skončení představení bude připravena master class tance v brazilských rytmech za doprovodu živé hudby a pod vedením tanečníků ze souboru Farma v jeskyni, kteří studovali tradiční tance v rámci několikaměsíčního pobytu v severní Brazílii.

Jednotná cena vstupenky na celý večer (představení + master class) je za 200 / 140 (studenti, senioři, ZTP, ZTP/P) Kč. Předprodej vstupenek probíhá také na pokladně divadla v Celetné a v sítích Ticketpro a Ticketstream. Doporučujeme s sebou: boty s protiskluzovou podrážkou, malý ručník, oblečení, které nebrání pohybu. Upozornění: Kvůli omezené kapacitě se prosím na lekci registrujte na pokladně divadla.

Více na www.divadloponec.cz

Autor: TZ: Divadlo Ponec

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.04.2024

Svátek má Rostislav

Citát pro dnešní den

Zázrak není létat vzduchem nebo chodit po vodě, ale chodit po zemi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz