Vamos dançar! Pojďme tančit! Divadlo Ponec pořádá tančírnu v brazilských rytmech s tanečníky z Farmy v jeskyni

31.01.2011 16:19

Přijďte zažít jedinečný večer, ve kterém se v Praze budete cítit jako o půlnoci v Latinské Americe. Nebuďte pouhými diváky a vstupte do atmosféry země, kde není nutné řešit, zdali umím nebo neumím tančit... Prostě tančím. Vamos dançar! Taneční lekce je určena pro všechny věkové kategorie bez rozdílu v taneční průpravě.

Vamos dançar! Pojďme tančit!

Divadlo Ponec vás v pondělí 7. 2. 2011 zve na jedinečný večer v podání souboru Farma v jeskyni. Diváci budou mít možnost vychutnat si od 20:00 hod. představení souboru Divadlo / The Theatre, které je inspirováno rytmy a tanečními kroky, jimiž brazilští otroci setřásali pouta a vytvářeli svůj svět. Po skončení představení bude připravena master class tance v brazilských rytmech za doprovodu živé hudby a pod vedením tanečníků ze souboru Farma v jeskyni, kteří studovali tradiční tance v rámci několikaměsíčního pobytu v severní Brazílii.

Jednotná cena vstupenky na celý večer (představení + master class) je za 200 / 140 (studenti, senioři, ZTP, ZTP/P) Kč. Předprodej vstupenek probíhá také na pokladně divadla v Celetné a v sítích Ticketpro a Ticketstream. Doporučujeme s sebou: boty s protiskluzovou podrážkou, malý ručník, oblečení, které nebrání pohybu. Upozornění: Kvůli omezené kapacitě se prosím na lekci registrujte na pokladně divadla.

Více na www.divadloponec.cz

Autor: TZ: Divadlo Ponec

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz