Křest knihy Jistou cestou ke skvělosti

04.04.2011 12:07

Na pražské Lávce se křtila kniha Jistou cestou ke skvělosti, na snímku je její spoluvydavatel Mark Dzirasa a kmotr herec Jaroslav Dušek, který právě na Lávce hraje divadelní hru Čtyři dohody. Na křtu bylo veselo, pánové improvizovali a také improvizovaně zazpívali. Láhev Becherovky, kterou se křtilo, ač je plná, posloužila jen jako rekvizita. Jaroslav Dušek sršící vtipem i energii byl již šestý den o vodě, začal jarní očistnou kúru.

Jistou cestou ke skvělosti

Kniha Jistou cestou ke skvělosti patří do trilogie z let 1910-1911 zahrnující: Jistou cestou k bohatství, Jistou cestou ke skvělosti a Jistou cestou ke zdraví. Knihy Wallace D. Wattlese se staly základem prakticky pro všechnu literaturu úspěchu a osobního růstu našeho století. Ovlivnily Napoleona Hilla, Roberta Shullera i dnešní celebrity osobního růstu  jako je Anthony Robbins, Jack Canfield nebo Bob Proctor.

V ČR vychází vůbec poprvé a i po 100 letech od prvního vydání je stále aktuální.

Rhonda Byrne na tomto učení postavila velmi úspěšný film Tajemství (The Secret), který již vidělo 400 milionů lidí a knihu Tajemství, které se již prodalo 20 milionů výtisků. Co stojí za takovým úspěchem? Rhonda Byrne to vysvětluje jednoduše: „Sama používám Tajemství, abych propagovala Tajemství“. A tajemství je Zákon přitažlivosti. Jeho uplatnění potom spočívá ve vkládání záměru do každé činnosti, neboli dělání věcí „Jistým Způsobem“, který popisují knihy ze série Jistou cestou.

Knihu vydalo CEFI & MyšleníÚspěchu.cz

Autor: Jolana Lukešová

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 16.04.2024

Svátek má Irena

Citát pro dnešní den

Život je jako divoký tygr. Můžeš si lehnout a položit si jeho tlapu na hlavu, nebo ho osedlat a jet na něm.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz