Krkovička plněná vinou klobásou

25.07.2009 07:00

Krkovička plněná vinou klobásou

Suroviny:

4 plátky krkovičky bez kosti, 4 plátky anglické slaniny, 400-500 g vinné klobásy, 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice, sůl, pepř

Postup:

Krkovičku nakleme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí, položíme plátek slaniny a na ni šištičku z vinné klobásy, kterou si vymačkáme ze střívka. Zavineme jako ptáčky, zajistíme nití nebo kuchyňskou jehlou, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme cca 45-50 min. Podáváme s rýží nebo bramborovými knedlíky.

Poznámka:

www.toprecepty.cz

Autor: kamikaze

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 05.05.2024

Svátek má Klaudie

Citát pro dnešní den

Je snazší za své zásady bojovat, než se jimi řídit.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz