25.07.2009 07:00
4 plátky krkovičky bez kosti, 4 plátky anglické slaniny, 400-500 g vinné klobásy, 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice, sůl, pepř
Krkovičku nakleme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí, položíme plátek slaniny a na ni šištičku z vinné klobásy, kterou si vymačkáme ze střívka. Zavineme jako ptáčky, zajistíme nití nebo kuchyňskou jehlou, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme cca 45-50 min. Podáváme s rýží nebo bramborovými knedlíky.
Autor: kamikaze
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Emílie
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz