Krkovička plněná vinou klobásou

25.07.2009 07:00

Krkovička plněná vinou klobásou

Suroviny:

4 plátky krkovičky bez kosti, 4 plátky anglické slaniny, 400-500 g vinné klobásy, 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice, sůl, pepř

Postup:

Krkovičku nakleme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí, položíme plátek slaniny a na ni šištičku z vinné klobásy, kterou si vymačkáme ze střívka. Zavineme jako ptáčky, zajistíme nití nebo kuchyňskou jehlou, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme cca 45-50 min. Podáváme s rýží nebo bramborovými knedlíky.

Poznámka:

www.toprecepty.cz

Autor: kamikaze

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 24.11.2024

Svátek má Emílie

Citát pro dnešní den

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz