Recepty – Grilovaný hermelín

03.09.2009 06:00

Recepty – Grilovaný hermelín

Suroviny:

Hermelín, olej, grilovací koření.

Postup:

V misce rozmícháme 1 deci oleje s 2 polévkovými lžícemi grilovacího koření (lze přidat více podle chuti). Ve směsi obalíme hermelín. Hermelín zabalíme do alobalu tak, aby sklady byly na bocích sýru. Hermelín v alobalu dáme na rozpálený gril a grilujeme 5 – 10 min. z každé strany. Po dogrilování rozbalíme alobal a sýr z něj opatrně přeložíme na talíř.

Poznámka:

Hermelín se uvnitř krásně rozteče, na povrchu jej pohromadě drží jeho kůrka – při manipulaci je důležité nepoškodit její celistvost, jinak sýr vyteče.

www.toprecepty.cz

Autor: Anja

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 22.11.2024

Svátek má Cecílie

Citát pro dnešní den

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz