Recepty – Grilovaný hermelín

03.09.2009 06:00

Recepty – Grilovaný hermelín

Suroviny:

Hermelín, olej, grilovací koření.

Postup:

V misce rozmícháme 1 deci oleje s 2 polévkovými lžícemi grilovacího koření (lze přidat více podle chuti). Ve směsi obalíme hermelín. Hermelín zabalíme do alobalu tak, aby sklady byly na bocích sýru. Hermelín v alobalu dáme na rozpálený gril a grilujeme 5 – 10 min. z každé strany. Po dogrilování rozbalíme alobal a sýr z něj opatrně přeložíme na talíř.

Poznámka:

Hermelín se uvnitř krásně rozteče, na povrchu jej pohromadě drží jeho kůrka – při manipulaci je důležité nepoškodit její celistvost, jinak sýr vyteče.

www.toprecepty.cz

Autor: Anja

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 16.05.2024

Svátek má Přemysl

Citát pro dnešní den

Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde nablízku je světlo.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz