03.09.2009 06:00
Hermelín, olej, grilovací koření.
V misce rozmícháme 1 deci oleje s 2 polévkovými lžícemi grilovacího koření (lze přidat více podle chuti). Ve směsi obalíme hermelín. Hermelín zabalíme do alobalu tak, aby sklady byly na bocích sýru. Hermelín v alobalu dáme na rozpálený gril a grilujeme 5 – 10 min. z každé strany. Po dogrilování rozbalíme alobal a sýr z něj opatrně přeložíme na talíř.
Hermelín se uvnitř krásně rozteče, na povrchu jej pohromadě drží jeho kůrka – při manipulaci je důležité nepoškodit její celistvost, jinak sýr vyteče.
Autor: Anja
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Cecílie
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz