Karbanátky z jater

05.08.2009 07:00

Karbanátky z jater

Suroviny:

0,5 kg jater, 100 g slaniny, 2 vařené brambory, 2 větší oloupaná jablka, sůl, pepř, mletá skořice, vejce, strouhanka, olej

Postup:

Syrová játra nakrájíme a umeleme dohromady se slaninou, oloupanými vykrájenými jablky a vařenými brambory. Ochutíme solí, pepřem a skořicí, vmícháme vejce a zahustíme strouhankou. Ze směsi tvoříme karbanátky, obalíme je ve strouhance a usmažíme.

Poznámka:

Můžeme podávat s vařenými brambory, hranolkami nebo pečivem.

www.toprecepty.cz

Autor: www.toprecepty.cz

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.04.2024

Svátek má Vlastislav

Citát pro dnešní den

Když se jedna brána ke štěstí zavírá, druhá se otevírá. My však často dlouho zíráme na vchod, který se uzavřel, a ani si nevšimneme toho, který se pro nás otevřel.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz