Karbanátky z jater

05.08.2009 07:00

Karbanátky z jater

Suroviny:

0,5 kg jater, 100 g slaniny, 2 vařené brambory, 2 větší oloupaná jablka, sůl, pepř, mletá skořice, vejce, strouhanka, olej

Postup:

Syrová játra nakrájíme a umeleme dohromady se slaninou, oloupanými vykrájenými jablky a vařenými brambory. Ochutíme solí, pepřem a skořicí, vmícháme vejce a zahustíme strouhankou. Ze směsi tvoříme karbanátky, obalíme je ve strouhance a usmažíme.

Poznámka:

Můžeme podávat s vařenými brambory, hranolkami nebo pečivem.

www.toprecepty.cz

Autor: www.toprecepty.cz

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 24.11.2024

Svátek má Emílie

Citát pro dnešní den

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz