05.08.2009 07:00
0,5 kg jater, 100 g slaniny, 2 vařené brambory, 2 větší oloupaná jablka, sůl, pepř, mletá skořice, vejce, strouhanka, olej
Syrová játra nakrájíme a umeleme dohromady se slaninou, oloupanými vykrájenými jablky a vařenými brambory. Ochutíme solí, pepřem a skořicí, vmícháme vejce a zahustíme strouhankou. Ze směsi tvoříme karbanátky, obalíme je ve strouhance a usmažíme.
Můžeme podávat s vařenými brambory, hranolkami nebo pečivem.
Autor: www.toprecepty.cz
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Emílie
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz