Karbanátky z jater

05.08.2009 07:00

Karbanátky z jater

Suroviny:

0,5 kg jater, 100 g slaniny, 2 vařené brambory, 2 větší oloupaná jablka, sůl, pepř, mletá skořice, vejce, strouhanka, olej

Postup:

Syrová játra nakrájíme a umeleme dohromady se slaninou, oloupanými vykrájenými jablky a vařenými brambory. Ochutíme solí, pepřem a skořicí, vmícháme vejce a zahustíme strouhankou. Ze směsi tvoříme karbanátky, obalíme je ve strouhance a usmažíme.

Poznámka:

Můžeme podávat s vařenými brambory, hranolkami nebo pečivem.

www.toprecepty.cz

Autor: www.toprecepty.cz

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 14.05.2024

Svátek má Bonifác

Citát pro dnešní den

Bez loučení bychom nikdy nepoznali, jak drazí jsou nám ti, co nás opouští.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz