Recepty - Hrách po Španělsku

05.10.2009 06:00

Recepty - Hrách po Španělsku

Suroviny:

1/2 kg hrachu 2 cibule 1 cibulka s natí 4 rajčata,nebo konzervovaná 4 lžíce strouhanky 4 stroužky česneku 2 vejce uvařená natvrdo saturejka bazalka petrželka olivový olej sůl

Postup:

Předem namočený hrách si uvaříme. Na oleji osmahneme jemně nakrájené cibule, pak oloupaná pokrájená, nebo konzervovaná rajčata a dusíme. Za chvíli přidáme ještě strouhanku, rozmačkaný česnek, drobně pokrájená vejce natvrdo, kapary a nakrájenou cibulku s natí, okořeníme bazalkou, saturejkou a teď přidáme uvařený hrách, všechno promícháme a už jen prohřejeme.

Poznámka:

Takto připravený hrách se dá jíst samotný, ale "masožravci" si mohou dát nějakou tu orestovanou uzeninku ap. Zdroj: recept mám pár let z nějakého časopisu- opravdu si nevzpomenu z jakého, já si to přepsala do mého sešitu receptů.

Autor: Bibinka

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 27.12.2024

Svátek má Žaneta

Citát pro dnešní den

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz