05.10.2009 06:00
1/2 kg hrachu 2 cibule 1 cibulka s natí 4 rajčata,nebo konzervovaná 4 lžíce strouhanky 4 stroužky česneku 2 vejce uvařená natvrdo saturejka bazalka petrželka olivový olej sůl
Předem namočený hrách si uvaříme. Na oleji osmahneme jemně nakrájené cibule, pak oloupaná pokrájená, nebo konzervovaná rajčata a dusíme. Za chvíli přidáme ještě strouhanku, rozmačkaný česnek, drobně pokrájená vejce natvrdo, kapary a nakrájenou cibulku s natí, okořeníme bazalkou, saturejkou a teď přidáme uvařený hrách, všechno promícháme a už jen prohřejeme.
Takto připravený hrách se dá jíst samotný, ale "masožravci" si mohou dát nějakou tu orestovanou uzeninku ap. Zdroj: recept mám pár let z nějakého časopisu- opravdu si nevzpomenu z jakého, já si to přepsala do mého sešitu receptů.
Autor: Bibinka
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Žaneta
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz