10.08.2009 06:00
50 g sojového granulátu, 1 sklenička malého leča, 1 cibule, 2 lžice oleje, 2 lžice kečupu, sladká paprika, stroužek česneku, sůl, pepř Nálev: 1/4 kostky masoxu, 1 lžice sojové omáčky, 1 stroužek česneku, sůl, 0,3 dcl vody
Sojový granulát přelejeme horkým nálevem a necháme odležet tak 1 až 2 hodinky. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme zcezený a okapaný granulát, mletou papriku a osmahneme. Vmícháme lečo, kečup, rozdrcený česnek, sůl a pepř a dusíme, až se sťáva téměř vydusí. Pomazánku mažeme horkou na opečené toastové chleby nebo opečené veky a zdobíme pažitkou, jarní cibulkou …
Kdo má rád pikantnější jídla, přidá si pálivou papriku a čilli papričky.
Autor: Boubelinda
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Emílie
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz