Recepty - Vajíčkové karbanátky

03.12.2009 06:00

Suroviny:

4dkg másla, 4dkg hladké mouky, 125ml mlíka, 6 vajíček uvařených natvrdo,koření dle chuti + "zelené" ze zahrádky (kopřiva, pažitka, petrželová nať...)mouka,vejce,strouhanka, olej na smažení

Postup:

Z másla, mouky, mléka uvaříme bešamel. Ochutíme majoránkou, česnekem,případně "zeleným", osolíme, přidáme nastrouhané, nebo najemno nakrájené vajíčka. Ze směsky tvarujeme placičky. Obalíme v trojobalu, smažíme. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší, nebo jen-tak se zeleninou.

Poznámka:

 

Autor: Svetlana

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 18.05.2024

Svátek má Nataša

Citát pro dnešní den

Stárnout začínáme, když rezignujeme na mládí.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz